Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Krausová se cítí na zámku opuštěná

Fotografie
4. května 2010 | 08:30

Když si herec Karel Roden (47) koupil zámeček obklopený pozemky na Skrýšově, nastěhoval se tam samozřejmě i s partnerkou, herečkou Janou Krausovou (56). Ta si tam na rozdíl od něj tak šťastná nepřipadá.

„Cítím se opuštěná, pořídila jsem si aspoň pejska,“ přiznala. Jana Krausová připustila, že je na usedlosti osamělá. „Synové za mnou nejezdí. Mají svůj život,“ uvedla. Útěchu už hledala dokonce v chovu okrasné drůbeže. Ale ani to nedopadlo dobře. „Perličky mi v zimě zadávila liška. Tu jsme pak našli také mrtvou. Byla zamrzlá v rybníku,“ vyprávěla při natáčení talk show Jana Saudka. Aby svoji samotu alespoň trochu rozptýlila, pořídila si pejska.

Sedí u hrnčířského kruhu

„Je to fenka maďarského ohaře, holčička Tereza. Holčičku jsem nikdy neměla, tak teď si to vyzkouším aspoň se psem,“ řekla herečka. Kromě péče o zvířata se na venkově Krausová věnuje ještě výrobě keramiky. „Mám tam i svoji pec, ale keramikou jsem se nikdy nedokázala uživit. Nemám talent na to, abych ji prodávala,“ popsala. Zatímco ona sedí u hrnčířského kruhu, Roden se prohání na koni a jezdil i s myslivci na lovy.

Stále půvabná Jana Krausová momentálně není ani v žádném divadelním angažmá, pouze hostuje v několika divadlech. „Ve dvou hrách účinkujeme spolu s Karlem,“ dodala.

Autor: Saša Šeflová
Video se připravuje ...