Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Takhle vypadá láska až za hrob: Vzala si svého snoubence, i když byl po smrti!

19. října 2018 | 06:00

Jessica plánovala s mužem svého života vysněnou veselku. Ta se ale měla zrušit, jelikož snoubenec zemřel po tragické nehodě těsně před termínem svatby. Nevěsta zrušení odmítla a u oltáře místo ženichovy ruky držela jeho staré boty!

Jessica Padget se s mužem svého života seznámila na vysoké škole v roce 2013. Kendall byl veselý, usměvavý, vtipný a hlavně obětavý muž, který miloval fotbal. Role přítele mu šla dokonale. Byl vzorný, milující partner a Jessica si ho velmi vážila. Vedle role dokonalého přítele mu perfektně šla i práce hasiče. Působil totiž jako dobrovolník a pro záchranu ostatních by položil i vlastní život. 

Šťastný pár se několik let po seznámení zasnoubil. Romantická žádost o ruku proběhla na fotbalovém hřišti. Tam Kendall poklekl a krásnou Jess požádal, aby se stala jeho ženou. Nadšená Jessica si tak začala plánovat svatbu jako pro princeznu, měla se konat následující září. 

Radost ze svatebních příprav ale vystřídaly smutek a šílená bolest. Kendall vyrazil na pomoc kolegům, a to neměl dělat! Srazil ho opilý řidič a Kendall potom na následky zranění zemřel. Šílenou zprávu oznámili Jessice její rodiče. Byla zdrcená! Sen o pohádkové svatbě a šťastném životě se snoubencem se ve vteřině rozpadl. 

Svatba už byla za dveřmi a bylo jasné, že se musí zrušit! Jenže Jessica všechny překvapila a nic z toho nezrušila. Kendall by si prý přál, aby se svatba konala! Ve svatební den všechno vypadalo, jako by měl dorazit i ženich. Jenže na svatební fotce místo něj Jess tiskne jenom jeho boty! "Budeš navždy v mém srdci. Miluji tě a chybíš mi," řekla Jessica u oltáře.

Autor: Adéla Ondroušková