Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vdala se pár dnů před smrtí. S rakovinou a na nemocničním lůžku, ale milovaná

21. září 2018 | 06:00

Dojetí, štěstí a láska. To vše cítila nevěsta na své svatbě místo bolesti a strachu ze smrti!  Několik dnů po svatbě Nina podlehla rakovině, která jí sebrala šanci na delší život. Její téměř poslední den byl však zároveň tím nejkrásnějším!

Nina Marino (19) a její přítel Joey Williams (21) se seznámili na dětském táboře, kam dříve pravidelně jezdili. Od té doby bez sebe nedali ani ránu. Vyrůstali spolu, zamilovali se a svůj život si představovali společně! Bohužel ale Nina onemocněla zákeřnou rakovinou, která jí šanci na vysněný život s Joeym sebrala.

Zamilovaný pár byl tedy odhodlaný se čtvrtého září vzít v místní malé kapli, která patřila nemocnici. Zdravotní stav Niny se ale rapidně zhoršil a lékaři tvrdili, že dalšího dne se nejspíš už nedožije. Nevěsta musela své ano Joeymu říct o den dříve, a to na nemocničním pokoji. Všichni reagovali rychle a pohotově svatbu zorganizovali.

Během pár hodin byli ženich, celá rodina i nevěsta připraveni na obřad.  Nina měla nádherné šaty s korunku z květin, vyzdobený pokoj i se svatebním dortem a ženicha, který se nemohl dočkat, až bude jeho ženou. Všichni se smáli a z obličejů byla patrná obrovská radost. Jako kdyby Nina nemocná vůbec nebyla. Ze všech bylo cítit jen nadšení a dojetí! 

Nina při obřadu nemohla příliš mluvit, její oči ale vše prozradily za ni! Nemuseli si vyměňovat slova, aby věděli, co jeden k druhému cítí. Bylo to patrné i beze slov! Svatba byla nádherná a pro novomanžele velmi důležitá. Tři dny po obřadu Nina zemřela a všechny své blízké opustila. Ty ale nyní těší vzpomínka na krásnou svatbu, při které byla jejich Nina naposledy šťastná!

 

Autor: Adéla Ondroušková