Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Přežila svoji smrt a věří: Rakovina mi zachránila život!

17. září 2018 | 06:00

Fotografií před a po jste už určitě všichni na internetu potkali hodně. Viděli jste ale tyhle? Emilee Garfield doslova přežila vlastní smrt a nyní ukazuje světu svoji dokonalou proměnu!

Emilee Garfield se se zákeřnou nemocí už narodila. Vypadala ale jako dokonale zdravé dítě, proto se s rakovinou začala léčit až v jejím pokročilém stádiu. Po radiační léčbě a chemoterapiích přišla další rána. Její otec spáchal sebevraždu a malou, vystrašenou dceru nechal bojovat samotnou. 

Emilee se ale dokázala vyléčit. Našla si milujícího muže, se kterým založila velkou rodinu a žila normální život. Vše vypadalo nadějně a Emilee myslela, že teď už je vše zlé pryč. Bohužel to tak nebylo! Před třemi lety procházela Em bolestným rozvodem, ke kterému se opět přidala rakovina. Vrátila se a tentokrát se rychle rozšiřovala po celém těle. „Připadalo mi, že se historie opakuje. Zase jsem ztratila muže i zdraví!“

Po šílených operacích, chemoterapiích a bolestech se jí začaly bát vlastní děti. „Nechci tě vidět mami, chci jít pryč!“ zakřičel nejmladší syn, když ji uviděl. Tahle chvíle byla pro Emilee moc těžká, zároveň ale potřebná. Ve chvíli, kdy tato slova z úst svého syna slyšela, začala bojovat!

Nemoc porazila po svém! Začala psát knihu, ve které popisuje šílené okamžiky strachu a beznaděje. Z rakoviny se doslova vypsala! "Ráda říkám, že mi rakovina zachránila život. A je to pravda. Díky ní jsem se přestala nenávidět a začala se milovat," dodala Emilee.

Zázračné vyléčení trojnásobné maminky je skoro k neuvěření. Touha po lásce vlastních dětí, pozitivní myšlení a také trocha štěstí ji vrátily zpět do života! Nyní je Emilee instruktorkou jógy a pilates, spokojenou matkou i skvělou a hlavně zdravou spisovatelkou!

Autor: Adéla Ondroušková