Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Lékaři jí kvůli rakovině zakázali otěhotnět. Nyní má zdravé a krásné dítě!

3. září 2018 | 06:00

Žena, která touží po dítěti, často bourá bariéry! A tato žena je toho živým důkazem. Nemocná Bo se i přes obrovské zdravotní problémy rozhodla riskovat a porodit dítě. Stálo to za to, narodil se jí totiž krásný syn!

Bo Smith žije se svým snoubencem v Texasu od roku 2011. Po třech letech vztahu si Bo všimla větší boule na hrudníku, ale nevěnovala jí pozornost. V té době jí nebylo ještě ani třicet let a přišlo jí zbytečné jít k lékaři, když se u ní v rodině rakovina prsu nikdy neobjevila.

O pár měsíců později začala boule ale rapidně růst a byla zřetelně vidět. Bo se začala bát a lékařskou pomoc stejně nevyhledala. Mezitím ji její milý požádal o ruku a ona souhlasila. Boule na prsu stále rostla a začala být zarudlá. Kvůli budoucí svatbě se Bo konečně rozhoupala a navštívila lékaře. Doktoři jí neřekli dobrou zprávu. Jednalo se totiž o zhoubný karcinom prsu, což je extrémně vzácná a agresivní forma rakoviny.

"Začala jsem ječet. V tu chvíli jsem myslela, že můj život je u konce. Věděla jsem, že tady končím. Nikdy nebudu moct mít děti a šance na přežití byly téměř nulové," dodala zdrcená Bo.Hned po přesném určení nemoci začala Bo s drsnými chemoterapiemi, které stejně vedly k mastektomii, tedy uříznutí prsu.

Bo se nechtěla smířit s tím, že nebude moct mít nikdy děti, a i přes zákaz lékařů se s přítelem pokusili o miminko. O pár měsíců později čekala Bo se svým snoubencem zázračné dítě! Doktoři je před komplikacemi varovali, ale i přesto se do toho snoubenci vrhli po hlavě a v srpnu se jim narodil krásný syn. "Neumíte se představit, co je to za pocit. Kojím svého syna po rakovině prsu, kterou jsem málem nepřežila, a je to zázrak!"

Dojatá Bo se nyní stará o svého novorozeného synka, který je naprosto zdravý, a snaží se mu být matkou na plný úvazek. Je až neuvěřitelné, jak se dokázala své nemoci postavit a šla si tvrdě za svým vysněným cílem.

 

Autor: Adéla Ondroušková