Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Toužila po pravé lásce. Když ji nenašla, začala točit filmy pro dospělé

27. srpna 2018 | 06:00

Erika se narodila jako Takhir Kishev, ale necítila se v mužském těle dobře. Rozhodla se proto podstoupit změnu pohlaví, díky které byste jen těžko hádali, že ještě před osmi lety žila ve špatném těle. Známou se stala díky ruské reality show, ve které měla najít pravou lásku. To se ale nestalo, Erika ze soutěže odešla a začala točit filmy pro dospělé.

Erika Kisheva se zapsala do povědomí veřejnosti díky ruské reality show Dům 2, která se vysílá už dlouhých osm let. Pořad, kde mají soutěžící utvořit upřímně zamilované páry, které potom se všemi ostatními soutěžícími vlastníma rukama staví dům pro vítěze, ale Erika opustila, protože nedokázala najít pravou lásku. Svého rozhodnutí nikdy nelitovala a tvrdila, že díky odchodu ze soutěže začala zase žít a randit s jinými muži.

Třicetiletá ruská reality star je díky své proměně konečně opravdu šťastná a své křivky hrdě vystavuje. Také díky tomu nejspíš našla uplatnění ve filmech pro dospělé. Na sociální síti Instagram mladou Rusku sleduje skoro dvacet tisíc fanoušků, kteří její proměnu obdivují. Stanete se jedním z nich?

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Эрика Кишева (@erikabody7),Dub 12, 2018 v 3:28 PDT

Autor: Aneta Valešová