Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chtěla být hvězdou Instagramu. Místo toho skončila v dluzích

25. srpna 2018 | 06:00

Instagram se stal fenoménem dnešní doby a mnoho jedinců se snaží být díky této sociální síti populární. Stejný sen měla také Lissette Calveiro z Miami, která na to ale krutě doplatila. Přála si být slavnou a bohatou, místo toho skončila v dluzích.

Lissette toužila po instagramovém životě tak moc, že se rozhodla investovat obrovské peníze do toho, aby ze sebe vytvořila umělou instagramovou osobnost, přestože ve skutečnosti nebyla nijak slavná a nebyla ničím zajímavá jako lidé, které sledovala. Záviděla jim jejich perfektní život, který prezentovali na sociálních sítích, a chtěla být zkrátka jednou z nich.

Měla pocit, že jí její uměle vytvořený život zajistí popularitu, a neváhala pro to udělat cokoliv. Přestěhovala se do New Yorku a měla v plánu začít vytvářet dokument o životě v největším americkém městě. Lissette ale všechno nevyšlo podle plánu. Investovala velké částky do oblečení, drahých dovolených, ale k ničemu jí to nebylo. Žádnou slávu jí to totiž nezajistilo.

Dívka vůbec nikoho nezajímala a přišla o spoustu peněz. Její dluh se vyšplhal až na částku deset tisíc dolarů. Lissette si s tím ale překvapivě hlavu příliš nelámala. Podle ní je instagramový život zkrátka drahá záležitost a dívka z chudších poměrů nemá jak začít.

Svého snu ale nejspíš Lissette přece jen docílila. V současné době ji na Instagramu sleduje přes třicet tisíc fanoušků, a to právě možná díky jejímu příběhu. Byli byste schopni obětovat tolik peněz pro to, aby vám zaručily popularitu? 

 

Autor: Aneta Valešová