Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

V plavkách sem nemůžete! XXL blogerce v hotelu nařídili, aby se převlékla

25. dubna 2019 | 06:00

Vedle toho, že je Anna populární newyorská lifestyle blogerka, sem tam se věnuje také plus size modelingu. Se situací, kterou musela podstoupit během focení plavek v Las Vegas, se nejspíš ještě nesetkala. Ochranka ji totiž požádala, aby se oblékla, protože údajně pohoršuje okolí. 

Anna O'Brien je třiatřicetiletá blogerka pocházející z New Yorku. Vedle toho působí jako plus size modelka a na focení, které se odehrálo v luxusním hotelu v Las Vegas, nejspíš jen tak nezapomene. Během focení plavek k ní přišli příslušníci ochranky hotelu s požadavkem, aby si na sebe něco oblékla, protože svým vystupováním prý pohoršuje okolí. 

Anna s fotografem se jim snažila vysvětlit, že focení mají domluvené, ale příslušníky ochranky to vůbec nezajímalo. Rozhodla se tedy jít se převléct a dvoudílné zlaté plavky vyměnila za jednodílné a spolu s fotografem se vydala do jiné části hotelu. Bohužel i tam přišla ochranka a znovu je upozornila, aby s focením přestali. "Ukázala jsem jim e-mail, ve kterém bylo uvedeno, že máme k focení povolení, ale na to vůbec nereagovali," říká Anna.

Ochranka nejspíš neměla problém s jejími plavkami, ale s jejím tělem. "Ve vstupní hale se procházelo mnoho jiných dívek, které měly na sobě jenom plavky, ale nikdo jim nic neřekl," dodává zklamaná Anna. Podívejte se na fotografii, která vznikla během focení. Opravdu Anna pohoršovala okolí?

 

Autor: Aneta Valešová