Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Slíbili si, že se vezmou, pokud budou v 50 pořád sami. Nyní jsou z nich opravdu manželé

30. července 2018 | 06:00

Kimberley a Ron si na střední slíbili, že pokud v padesáti letech zůstanou sami, vezmou se. Sami možná ani netušili, že se to jednoho dne opravdu vyplní. Oba jsou tak důkazem, že stará láska nerezaví. 

 

Jako mladí studenti spolu Kimberley Dean a Ron Palmer chodili. Jejich lásku Ron ale brzy ukončil, protože si potřeboval užít všeho, co mu život mladého studenta přinášel. I přes odloučení spolu zůstávali dále v kontaktu a navzájem si pomáhali. Kimberley mezitím porodila dvě děti. Ty miluje, ale v lásce jí tolik přáno nebylo, stejně jako Ronovi. 

Na střední škole si tito dva dali jasný slib. Jestli ve svých padesáti letech zůstanou bez partnerů, vezmou se. Nikdo tento závazek nebral vážně, nejspíš ani oni sami. Jenže opak byl nakonec pravdou. Jejich domluva byla nečekaně reálná a naplnila se! V roce 2016 spolu staří přátelé začali opět chodit.

O pár týdnů později si byl Ron svou životní láskou natolik jistý, že ji požádal o ruku. Kimberley bez váhání souhlasila a začala se chystat velkolepá svatba, na kterou všichni léta čekali. Krásnou nevěstu dovedly její vlastní děti přímo ženichovi k oltáři, tam si oba řekli své ano. Nyní jsou Kim i Ron oba šťastní novomanželé, které osud svedl na jednu cestu poněkud později... Ale stejně jsou důkazem, že stará láska zkrátka nerezaví! 

 

 

Autor: Adéla Ondroušková