Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Podstoupila 10 plastických operací, aby vypadala jako Angelina Jolie. Místo toho vypadá jako figurína

7. července 2018 | 06:00

Většina z nás má v životě někoho, koho obdivuje. A přeje si být jako on. Stejně tak to má ruská tanečnice Esmer Omerova, která to ale trochu přepískla. Chtěla se co nejvíce podobat svému idolu, herečce Angelině Jolie. Co myslíte, povedlo se?

Bývalá manželka bulharského fotbalisty Blagoye Goergieva byla krásná žena. Až do té doby, než se z ní stala chodící figurína, která se však původně měla co nejvíce podobat slavné Angelině Jolie. Žena byla herečkou natolik posedlá, že absolvovala deset plastických operací, aby vypadala jako ona.

Posledním zákrokem byla již třetí operace nosu, se kterým byla neustále nespokojená. Dále podstoupila dvě zvětšení prsou, čtyři zvětšení rtů, a dokonce si nechala předělat lícní kosti a bradu. Z tmavovlasé krásky je tak najednou umělá blondýna, kterou lidé přirovnávají spíše k Michaelu Jacksonovi než k hollywoodské krásce.

Kvůli své posedlosti se ale zapsala do paměti a na jejím instagramovém účtu ji sleduje skoro sto tisíc fanoušků. Podívejte se do fotogalerie na její proměnu. Líbí se vám?

Autor: Aneta Valešová