Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Dětství tráví před objektivem. Matka udělala z tříleté dcery panenku Barbie!

29. května 2018 | 06:00

Většina dětí tráví ve svých třech letech život venku na hřišti, ve školce s dětmi nebo na výletech s prarodiči. Violka má ale úplně jiný program. Většinu času tráví na módních přehlídkách nebo před fotoaparátem a volné chvíle prakticky nemá. Proč jí její matka bere dětství? 

Violetta je tříletá holčička, která žije v Rusku se svou matkou a starším bratrem Dimitrym (8), který je také mladým modelem. Už od malička byla krásné dítě s křišťálově modrýma, obrovskýma očima a blonďatými vlásky. Má velké a plné rty, malý nosánek a dlouhé řasy. Prostě dokonale krásné dítě s andělskou tváří.

Krásy své dcery si pochopitelně všimla i její matka a začala malou Violku posílat na castingy a konkurzy. Dnes je z ní jedna z nejvíce žádaných dětských modelek na světě. Fotí kampaně pro dětskou módu a vidět ji můžete i na módních přehlídkách. Kamenem úrazu ale je, že malá Viola věnuje své práci všechen čas, který by v tak nízkém věku měla trávit spíše s vrstevníky venku na hřišti. 

Vydělává spoustu peněz, ale je samozřejmě otázkou, zda to stojí za cenu jejího zničeného dětství. Na fotkách vypadá spokojeně. Hodně se usmívá a tváří se šťastně. Jenže i to je náplní její práce – kulit oči a špulit rty. Na krátkém videu je patrné, že Violetta je opravdu talent, umí předvést ty nejroztomilejší pohledy a grimasy. Jak dokáže pokukovat a zapózovat před fotografem, na to se podívejte v naší fotogalerii!

Podívejte se na video, jak se malá Viola připravuje na focení:

Video se připravuje ...
Život tráví na mole a před objektivem. Proč matka udělala z tříleté dcery Barbie? • VIDEO: Instagram.com

Autor: Adéla Ondroušková