Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tato psí slečna nemůže používat zadní nohy. Podívejte se, jak statečně bojuje!

Video se připravuje ...
Pes nemůže používat zadní nohy. Jak dokáže žít normální život?
VIDEO: thedodo.com
21. května 2018 | 06:00

Psi či jiná domácí zvířata jsou běžní členové našich rodin, které nade vše milujeme. Někteří pejsci se ale nenarodí úplně zdraví, a najednou je po lásce. Tato psí slečna jménem Lolli se má i přes svůj handicap jako královna! I se značným pohybovým omezením jí její majitelka poskytla milující domov a naději na šťastný život.

Lolli je fenka anglického buldoka a žije společně s několika dalšími psy, které si jejich majitelka nechala, aby je zachránila před samotou. Malá Lolli trpí silnou dysplazií kyčelního kloubu, a aby toho nebylo málo, vůbec necítí zadní část těla. Jelikož není schopná ovládat svůj močový měchýř, musí nosit i plenky, což je pro některé páníčky nepředstavitelná starost. 

Celé to zní děsivě a hodně komplikovaně, ale majitelka Lolli v tom až takový problém nevidí. Roztomilou psí slečnu jí našla kamarádka přes inzerát na internetu a podle všeho to byla láska na první pohled! "Sešla jsem se s nimi v parku a ona se ke mně dokolíbala. Byla prostě dokonalá," řekla Lollina panička.

Malá Lolli je sice roztomilá a vypadá nevinně, ve skutečnosti je to pěkný divoch. Doma žije s mnoha dalšími psy a všem tam šéfuje. Její panička vlastní psí salon, kam ji s sebou často bere. Je bezproblémová, se všemi si rozumí a hraje. Vůbec není konfliktní, dokonce možná ani nevnímá, že nějaké postižení má. Je veselá, energická a dělá všechno jako normální pes. Miluje vodu, hry ve sněhu a procházky se všemi svými kamarády.

Panička ji obléká do zajímavých outfitů, čímž zakryje Lollinu plenku. Lidé na ni pak nekoukají skrz prsty a vnímají ji jako zdravého psa! Její ochrnutí zadní části těla je patrné, ale Lolli se s ním sžila. Sem tam upadne a vypadá pak trochu zklamaně, ale zase rychle vstane a běží dál. K jejímu pohybu není potřeba vozík. Je to silná psí slečna, která žije plnohodnotný život v kruhu své milující rodiny.

Máte doma pejska s podobným osudem? Dnes máte poslední možnost přihlásit jej do soutěže nejPes 2018, a soutěžit tak o ceny v hodnotě 100 tisíc korun! Přihlásit se můžete ZDE >>>

 

 

Autor: Adéla Ondroušková