Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Na Instagramu jí nadávali kvůli vzhledu. Udělala ze sebe zrůdu, aby vyhověla komentářům!

Video se připravuje ...
Mít špeky je normální! Žena odhaluje své nedokonalosti na sociálních sítích
VIDEO: instagram.com/chessieking
22. května 2018 | 06:00

Na svém instagramovém profilu se Chessie King musela často potýkat s nelichotivými komentáři, které kritizovaly její postavu. Rozhodla se proto upravit své tělo tak, aby byli kritici spokojeni. Chtěla tak poukázat na fakt, že sociální sítě jsou plné klamavých fotografií, které se skutečností nemají nic společného.

 

Chessie King se celý život starala o to, jak vypadá a co si o ní pomyslí ostatní. Jeden čas jedla pouze jablko denně, aby nepřibrala. Byla hodně vyhublá, necítila se dobře a byla unavená. Aby její tělo vypadalo vysportovaně, trápila se úmorným cvičením a drsnou dietou. Nakonec jí naštěstí došlo, že tudy cesta nevede.

Začala proto jíst potraviny, na které měla opravdu chuť, a k tomu přidala pravidelný pohyb. Přibrala sice zhruba deset kilogramů, ale konečně dnes vypadá zdravě a hlavně žensky. "Mít špeky je normální," podotkla Chessie u jedné ze svých fotek, na kterých rozhodně nevidíme obézní dívku ani dívku s nadváhou.

Chessie chtěla ostatním dokázat, že i když bude na svých fotkách vypadat dokonale, najdou se lidé, kteří ji za něco budou kritizovat. Pomocí programu si proto zúžila ruce, zvětšila rty a zadek, zmenšila nos, protáhla si nohy a udělala ze sebe disproporční zrůdu. Skvěle tak demonstrovala, jak jsou podobné komentáře absurdní a nesmyslně kruté. Proto se nakonec ukázala taková, jaká doopravdy je, a za její upřímnost ji lidé začali milovat.

Lidem, kteří se sebou nejsou spokojení, doporučuje Chessie svůj cvičební program, který jim pomůže s nadváhou. Mladá žena upozorňuje hlavně na to, aby lidé nepadali do depresí kvůli kyberšikaně a klamavým fotografiím, které se skutečností nemají příliš mnoho společného.

Autor: Adéla Ondroušková