Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Konečně modelka bez retuše! Má velká prsa i zadek a internet ji miluje

8. dubna 2018 | 06:00

Přestože boubelky už v minulých letech vyšly z ústraní na přední stránky módních časopisů, stále se jejich fotografie před zveřejněním retušovaly. Nyní se však na internetu objevily snímky propagující plavky pro ženy s plnými tvary. Tentokrát ovšem bez dalších úprav! A lidé to velice ocenili.

Modelka Vivian Eyo-Ephraim začala v modelingu pracovat teprve před pár měsíci, ale její fotky už slaví světový úspěch. Bikiny, které na sebe vzala pro módní portál Asos, způsobily vlnu nadšení. Tedy spíše její tělo. A to není tělo bez chybičky, jako mají běžné modelky. Vivian má prsa, pořádný zadek, strie a vůbec všechno, co trápí i nás. A navíc nic z toho nebylo upraveno retuší.

„Takovéhle fotky chceme vidět,“ ozývají se hlasy z internetu. Sama modelka se nechala slyšet: „Děkuji za vaše milá slova. Jsem neskutečně překvapena, potěšena a v úžasu a nemohu se dočkat, až budu moct poslat dále poselství o respektování žen, jako jsem já, a přimět je k tomu, být na sebe hrdé.“ Asos už loni způsobil stejný rozruch, když nevyretušoval modelčiny strie.

Mezi nejslavnější XL modelky patří například Ashley Graham, kterou na Instagramu sleduje šest a půl milionu lidí! Podívejte se do fotogalerie na nejkrásnější plus size modelky: