Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Osud: Na fotce staré 11 let zjistili, že se náhodně setkali dávno před seznámením!

19. března 2018 | 06:00

Manželský pár nedávno zjistil, že se jejich cesty střetly jedenáct let před tím, než se poprvé seznámili. Pro oba je to znamení osudu, jako by jejich setkání někdo už léta plánoval. Romantický příběh obletěl celý svět.

Manželský pár pan Ye a paní Xue náhodou zjistil, že se potkali jedenáct let před tím, než se poprvé seznámili. Takové setkání by nebylo nějak zvláštní, kdyby oba nepocházeli z tak velké země, jako je Čína, která má nejvíce obyvatel na světě.

V roce 2000 oba náhodou cestovali po Číně. Když navštívili velké sedmimilionové město Čching-tao, oba dva se vyfotili před místní sochou ve středu náměstí. Tuto fotku mají dodnes schovanou jako památku. Navíc jim bude do konce života připomínat jejich skutečně první setkání.

„Jednou už mi žena vyprávěla o tom, že byla náhodou ve stejném roce jako já navštívit Čching-tao. Ještě jsme ale netušili, že jsme se oba na náměstí potkali a vyfotili se ve stejný moment,“ vypráví dnes nadšeně Ye.

Manželé si nedávno prohlíželi své staré fotografie, když se Ye na jedné z nich poznal. „Když jsme si náhodou ukazovali fotky, uviděl jsem, jak stojím v pozadí jedné fotografie mojí ženy. Našel jsem tedy svou fotografii ze stejného místa a zjistil jsem, že jsem akorát pózoval na fotce, která byla focena z jiného úhlu.“ 

Rodina i přátelé tohoto překvapeného páru se shodli na tom, že jejich seznámení tedy nebylo jen náhodou. A že byli předurčeni k tomu, být spolu. „Vypadá to, jako že je pro nás toto místo osudové. Až budou naše děti dost velké, vezmeme je tam a vyfotíme se před sochou všichni dohromady,“ plánuje Ye.

Autor: Rebeka Stoklasová