Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Žena se zamilovala do lustru, tráví s ním noci

Video se připravuje ...
19. ledna 2018 | 06:00

Láska má mnoho podob a živým důkazem je třiatřicetiletá Amanda Liberty z Velké Británie. Od svých čtrnácti let ji sexuálně přitahují věci a teď žije v otevřeném partnerství s pětadvaceti lustry. Na jejím vztahu s neživými objekty jí ale nepřipadá nic zvláštního a svou lásku si užívá. 

Amanda nyní udržuje otevřený vztah s pětadvaceti lustry, ale jejím vyvoleným je Lumiere, ten si pořídila před pár měsíci na internetu. Podle Amandy to byla láska na první pohled. "Když jsem ho uviděla na internetu, okamžitě jsem se do něj zamilovala. Pocházel z Německa, a i když jsem věděla, že bude složité dostat ho domů, nakonec se to povedlo. Nedokázala jsem na něj přestat myslet a musela jsem ho zkrátka koupit," vypráví Amanda. Přestože je do Lumiera až po uši zamilovaná, často ho objímá a líbá, noci tráví s lustrem jménem Jewel. 

To, že ji přitahují neživé objekty, Amanda zjistila, když jí bylo čtrnáct let a zamilovala se do bubnové soupravy. Následovala Socha Svobody, kterou Amanda láskyplně oslovuje Libby. Kvůli ní navštívila Spojené státy celkem šestkrát. Byla si ale vědoma, že láska na tak velkou vzdálenost nemá význam, a tak její pokoj zdobí alespoň zmenšenina. 

Nyní žije Amanda se svými mnoha lustry a je šťastná. "Trávím svůj volný čas obnovováním starých a zlomených lustrů. Mám pocit, že je těší pozornost, kterou jim dopřávám," vypráví žena. Dodává, že jejím velkým snem je pracovat ve veřejných budovách, kde by se o lustry mohla starat. 

Přestože mnoho lidí jejímu zvláštnímu vztahu k věcem nerozumí a kroutí nad tím hlavou, Amanda si z toho vrásky nedělá a trvá na tom, že jsou její pocity naprosto přirozené a že je se svými lustry šťastná. "Lidé často nedokážou pochopit, že je to pro mě úplně normální. Dokážu najít krásu v předmětech a cítím jejich energii. Chci, aby ostatní věděli, jak moc mě lustry dělají šťastnou a jak moc mi obohatily život. Být jiná je v pořádku a je v pořádku myslet jinak. To hlavní je totiž nikomu neubližovat," uzavírá svůj příběh Amanda. 


Autor: Aneta Pařízková