Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Když jsou malé děti chytřejší než my! Co bychom se od nich měli naučit?

Video se připravuje ...
Kdybyste na sobě mohli změnit jednu věc, která by to byla?
VIDEO: Jubilee
12. prosince 2017 | 06:00

Kdyby se vás někdo zeptal na to, co byste na sobě nejraději změnili, jak by zněla vaše odpověď? Ale upřímně! Podívejte se na video, ve kterém vás snadno zahanbí malé děti.

Co na sobě nemáte rádi? Malá prsa, velký zadek, krátké nohy nebo málo vlasů? Představte si, že se vás někdo zeptá, co byste na sobě změnili, kdybyste si mohli vybrat jednu jedinou věc. Co byste odpověděli?

Podobně jako většina dospělých figurantů ve videu byste se na své tělo podívali kritickým pohledem několika desítek let a zatoužili byste po tom, aby nějaká jeho část vypadala jinak. Třeba byste chtěli útlejší pas, větší svaly nebo menší nos.

A teď se na stejnou věc zeptejte nějakého dítěte, které máte v okolí. Vsadíme se s vámi, že bude reagovat jako jedno z dětí ve videu a bude si přát křídla, žraločí zuby nebo třeba schopnost stát se neviditelným.

Na stárnutí a dospělosti není nic špatného, ale přece jen jsou momenty, kdy bychom se od dětí měli učit, a právě tento mezi ně rozhodně patří! Tak schválně: kdybyste na sobě mohli změnit právě jednu jedinou věc, která by to byla? Napište nám ji do komentářů pod článkem.

 

Autor: brig