Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tři v jedné posteli: Britka žije v domácnosti s párem gayů

Video se připravuje ...
VIDEO: Barcraft TV
5. prosince 2017 | 06:00

Když se Chris a Matt před osmi lety brali, asi by je nikdy nenapadlo, že jim do života vstoupí žena. Osud tomu ale chtěl a dnes žijí ve spokojené domácnosti s Cait. A svého rozhodnutí nelitují! Přestože se někomu může zdát vztah této trojice podivný, oni sami jsou šťastní a řeči ostatních berou s nadhledem. 

Osmadvacetiletá Cait se s Chrisem seznámila přes on-line seznamku. V té době byl Chris už osm let ženatý s Mattem. To mu ale nebránilo v tom, aby se do mladé Britky zamiloval. Svého manžela ovšem opustit nechtěl, a po vzájemné dohodě se proto rozhodli, že Cait přijmou do svého života.

Nejenže s nimi žije v jejich bytě, ale dokonce všichni spí v jedné posteli. "Matt neměl žádné zkušenosti se ženami. Když jsem mu navrhl možnost, že by Cait mohla žít s námi, byl proti. Chvíli jsme o tom mluvili a já ho nakonec přesvědčil, abychom to zkusili," vysvětluje Chris.

Na názoru lidí jim nezáleží

Trojice se setkává s různými názory na své soužití, ale těžkou hlavu si z toho rozhodně nedělá. "Občas se stává, že přijdeme společně do baru, a když se s někým seznámíme, tak Chrise a Matta představuji jako své dva kluky. Lidé si často myslí, že si z nich děláme legraci," říká Cait.

Všechno ale tak idylické na začátku nebylo a trojice se musela, zcela logicky, potýkat s častým zabijákem vztahů – žárlivostí. "Když jsme se s Mattem poprvé setkali, cítila jsem žárlivost. Najednou mi bylo nepříjemné, že se o Chrise musím dělit, a nevěděla jsem, jaké bude v tomto vztahu mé místo," vypráví Cait. Stejné pocity měl také Matt. "Říkal jsem si, že mě Chris miluje víc, když je se mnou tak dlouho. Pak mi ale řekl, že mě miluje stejně jako Cait. Musel jsem si na to zvyknout," říká Matt.

Tyto počáteční nástrahy však všichni tři překonali a dnes jsou spokojení a šťastní, že mohou být spolu. Dokonce přemýšlejí o dítěti. "Myslím si, že bychom byli skvělí rodiče. Zatím máme dva psy, ale uvidíme, co čas přinese," uzavírá vyprávění Chris. 

Autor: Aneta Pařízková