Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Neuvěřitelné! Blogerka se díky líčení mění v Johnnyho Deppa, Hermionu i postavy z komiksů

13. listopadu 2017 | 06:00

Sosenka – tak se jmenuje polská blogerka, která doslova mění tváře. S make-upem umí dokonale čarovat. Její talent a odhodlání jsou neuvěřitelné. Přitom se v dokonalou maskérku vypracovala za pouhé tři roky.

Sosenka vystudovala vysokou školu v oboru krajinářské architektury. Zájem o make-up se v ní probudil v roce 2014, a to pouze jako její hobby, které se záhy rozrostlo v něco mnohem většího. Sama píše, že se do líčení zamilovala a naučila se mnoho různých technických metod a také se prý posílila její trpělivost, přesnost a cílevědomost. Začala vytvářet nejrůznější cosplaye, a našla tak svůj opravdový potenciál.

Sosenka tvoří vše možné od jednoduchých, přesto dokonale provedených třicetiminutových cosplayů až po ty nejsložitější – klidně i celovečerní – kostýmy. Nebojí se zkoušet nové věci a miluje velké výzvy.

Nejraději se zaměřuje na postavy z kreslených japonských seriálů a z nejrůznějších počítačových her. Ve chvíli se však dokáže přeměnit i v jakoukoliv postavu z Harryho Pottera nebo třeba v Johnnyho Deppa. Na Facebooku a Instagramu má neuvěřitelný počet fanoušků – a to jen díky své píli a šikovnosti.

Podívejte se na některé její proměny:

Autor: Markéta Tošnarová