Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Neměli žádné fotografie ze svatby. A tak se po 60 letech vzali znovu!

Video se připravuje ...
Neměli žádné fotografie, ze svatby. A tak se po 60 letech vzali znovu!
VIDEO: youtube.com_ São Paulo Fotografia
29. září 2017 | 06:00

Manželé neměli žádnou vzpomínku na jeden z největších dnů svého života. S fotografiemi se chtěli chlubit svým vnoučatům a pravnoučatům. Rozhodli se proto svatbu si zopakovat a vytvořit obrázky stejné tak, jak byly zakreslené v jejich pamětích celých šedesát let!

Příběh tohoto manželství začal v roce 1957. Ženichův dědeček připravil dvůr, teta upekla svatební dort a kmotra ušila svatební šaty. Byl to krásný den, kdy si Rosary brala jednoho ruského chlapce. Rodina se shromáždila, aby společně oslavili spojení jejich životů.

V ten den neměli ani tušení, že společně vychovají devět dětí, budou se těšit ze čtrnácti vnoučat, a dokonce zažijí narození i čtyř pravnoučat. Dnes, o šedesát let později, se na ten moment společně s úsměvem dívají. Jediné, co jim scházelo, byla společná fotografie ze svatby, kterou by mohli vnoučatům ukázat.

Video se připravuje ...
Diamantová svatba • VIDEO: Youtube/São Paulo Fotografia

A tak se jejich známí ze São Paula rozhodli páru pomoci. Nafotili společně úplně stejnou svatbu, která se odehrála před šedesáti lety. Takovou, která se zapsala do jejich paměti a nyní se opět odehrála. Pár společně oslavil diamantovou svatbu.

Nyní, šedesát let později, stojí vedle sebe pár, který si už před lety napořád slíbil své ano, aby svůj slib stvrdil před fotoaparáty. Jejich společný okamžik tak navždy zůstane zapsán nejen v jejich paměti, ale i na těchto krásných fotografiích. Podívejte se sami!

Autor: Rebeka Stoklasová