Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nemá postavu modelky, a přesto se svlékla. Jsi nádherná, vzkázali jí lidé na internetu

26. září 2017 | 06:00

Každý člověk v sobě nemá tak velkou odvahu, aby se svlékl a postavil před kameru nebo fotoaparát. Pokud si navíc není jistý sám sebou, je to úkol o dost těžší. Stephanie a Arryn však odvahu měli a díky tomu vznikly snímky plné lásky. 

 

Při boudoir focení na sobě máte něco, v čem se cítíte pohodlně a uvolněně. Můžete mít na sobě oblíbený svetr nebo můžete být zkrátka úplně nazí. Stephanie se o tento styl zajímala již delší dobu, ale nikdy neměla odvahu oslovit fotografa. Její přítel Arryn ji však přemluvil. "Líbila se mi ta myšlenka. Podniknout něco nového. Nemusel mě dlouho přemlouvat," vzpomíná Stephanie. 

Přestože se Stephanie "postavově" nemůže řadit mezi modelky, focení pro ni bylo příjemné i tak. Arryn ji po celou dobu podporoval, a to Stephanii uklidňovalo. "Jsme spolu dva roky. Vždycky mě ujišťoval, že jsem krásná. Ať už oblečená nebo ne. A díky jeho podpoře jsem nebyla nervózní," vypráví Stephanie. 

Během focení se oba uvolnili, a díky tomu tak vznikly snímky plné vášně a lásky. Když Stephanie fotografie poprvé uviděla, byla překvapená. "Bylo to poprvé, kdy jsem si připadala opravdu krásná. Zároveň mě dojala důvěra a láska, která je z fotek opravdu znát. Myslím si, že tento zážitek nás ještě víc sblížil," dodává dívka.

Autor: Aneta Pařízková