Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Má měsíc do porodu a úplně ploché břicho! Je to ještě zdravé?

Video se připravuje ...
Modelka Sarah Stage ukazuje, jak cvičí v 7. měsíci těhotenství
VIDEO: Instagram
22. srpna 2017 | 06:00

Modelka a fitness trenérka Sarah Stage je podruhé těhotná, ale vůbec na to nevypadá. V osmém měsíci se totiž může pochlubit perfektně plochým břichem. Jak je to vůbec možné? 

Tak úplně nevíme, co si o téhle ženě máme myslet. Na jedné straně je fajn, když ani v těhotenství budoucí matka nerezignuje na vzhled a váhu, na druhou stranu dřít tak, aby měla i v osmém měsíci ploché břicho? Každopádně – modelka a fitness trenérka Sarah Stage ho má. 

Své fotky zveřejňuje na sociálních sítích, kde má spoustu obdivovatelů, ale také hodně kritiků. "Hned, jak jsem oznámila, že jsem podruhé těhotná, vyrojila se spousta lidí, kteří mi říkali a psali, co mám a co nemám dělat. Já však poslouchám jen svého gynekologa a pak, samozřejmě, své tělo," napsala tento měsíc Sarah na svém Instagramu. 

Tvrdí, že nikdy nedělá nic, u čeho by se musela přepínat, a že cvičí mnohem méně než obvykle. Je zároveň přesvědčená, že pohyb svědčí jejímu budoucímu dítěti i jí samé. "Nejsem posedlá svým vzhledem, ale jsem posedlá zdravým životním stylem," dodala.

Modelka Sarah Stage z USA je momentálně podruhé těhotná. Je známá svou láskou k cvičení a už během prvního těhotenství vypadala skvěle, ale těhotenské břicho přece jen měla. Teď ho nemá. 

A takhle Sarah dře v osmém měsíci:

Video se připravuje ...
Modelka se i v 8. měsíci chlubí úplně plochým břichem. Není to nebezpečné? • VIDEO: Instagram


Na Instagramu a na svých webových stránkách neustále ukazuje ostatním, že cvičit má smysl. A že je její snaha vypadat úžasně i během těhotenství inspirující, o tom svědčí dva miliony lidí, kteří její profil sledují. Sarah totiž tvrdí, že žena nemusí automaticky přibrat desítky kilogramů, ale že i v těhotenství si může udržet co nejlepší postavu. Za vším stojí strava a cvičení, kterému se věnuje každý den.

Více zajímavostí o těhotenství najdete ZDE na webu Supermámy.cz

Autor: red