Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Doufám, že shoříš v pekle: Vzkázal přítelkyni, která ho polila kyselinou

Video se připravuje ...
Mladému Američanovi znetvořila expartnerka tělo kyselinou. Nyní žije se svou ošetřovatelkou
VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=Fzq1Sw8mCfQ
25. července 2017 | 06:00

Mezitím, co David Rotariu spal, jeho bývalá přítelkyně na něj vylila kyselinu. Nejenom že mu tím znetvořila celý obličej, ale také kvůli tomu zůstane David už navždy slepý. Jeho nová láska Anna Catanga, která se o něj během léčení starala, mu však vrátila chuť do života. Jeho jizvy pro Annu totiž nic neznamenají. 

Katie Leong neměla s Davidem žádné slitování. Na obličej mu vylila půl litru kyseliny sírové a znetvořila mu tak tvář. Proč? Jednoduše žárlila.

"Když jsem se probudil, měl jsem pocit, že hořím," popsal událost David. V první chvíli si myslel, že se jedná o horkou vodu, když ale ucítil v ústech pachuť kyseliny, vyděsil se ještě víc.

Zatímco Katie Leong stráví za svůj hrůzný čín sedmnáct let ve vězení, David bude muset žít se svým zraněním napořád. Pro ITV News uvedl, že by rozsudky pro tak otřesné činy měly být ve Velké Británii mnohem tvrdší. "Pokud někomu zničíte jeho život, zničíte zároveň i jeho budoucnost, jeho sny a plány. Myslím si, že tak nemáte právo na život ani vy," dodal. 

 

Jeho současná přítelkyně, která jej ošetřovala, mu naštěstí vrátila chuť do života a dál se o něj stará. "David je úžasný člověk, je zábavný. Bylo snadné se do něj zamilovat. Jeho jizvy mi nevadí, jsem s ním šťastná," uvedla v rozhovoru pro ITV News. Také David potvrdil, že jeho život má smysl jenom díky Anně a ke své bývalé přítelkyni dodal: "Doufám, že shoří v pekle. Nemá duši."

Autor: Aneta Pařízková