Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Matky parodují Beyoncé a její fotku s dvojčaty! Snímky jsou k popukání

21. července 2017 | 06:00

Jak už asi všichni vědí, Beyoncé minulý měsíc na svět přivedla krásná a zdravá dvojčata. Když na Instagramu zveřejnila jejich první fotku, získala devět milionů lajků. Určitou zásluhu na tom má ale úplně jiná novopečená matka krásných dvojčat!

Americká zpěvačka Beyoncé minulý měsíc zveřejnila fotografii, na které je ona držící v náručí dvojčata Rumi a Sira Cartera. Na záběru se umělkyně tváří tak trochu jako Panna Maria na svatém obrázku a odpovídá tomu i celková stylizace fotky. 

Právě z té si začali na sociálních sítích utahovat ostatní rodiče. Jejich parodie, na kterých mají místo lehkého župánku na sobě různé deky a na hlavě dečky, přibývají každým dnem. Výsledek je k popukání!

Všechno to začala Sharon Kellaway, která se s dekou přes rameno a odrostlejšími dvojčaty vyfotila na vlastní zahradě. Fotku poslala svému manželovi a pár přátelům. Jejím kamarádům ale přišla fotografie tak skvělá, že Sharon přesvědčili, aby ji zveřejnila na Instagramu.

Od té doby se u Sharon nezastaví telefon. “Kvůli té fotce jsem vystupovala už několikrát v rádiu,” říká Sharon, která je na roztrhání. Její fotografii si internet zamiloval. A nyní se k ní přidávají i další rodiče. 

Autor: Rebeka Stoklasová