Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nejkrásnější dar od snoubence: Opět slyšela bít srdce svého zesnulého syna!

14. července 2017 | 06:00

Pro každou nevěstu je její svatební den nezapomenutelný. Becky Turney ale prožila ve svůj svatební den snad nejdojemnější a přitom jeden z nejsilnějších okamžiků svého života. Její syn Triston se její svatby nemohl zúčastnit, protože ve věku 19 let náhle zemřel. Jeho srdce však bylo s matkou. Svatby se totiž zúčastnil Jacob – příjemce Tristonova srdce.

Příležitost setkat se s mužem, který nosí srdce jejího syna, nedal Becky nikdo jiný než její nastávající Kelly. "Začal jsem s Jacobem plánovat toto překvapení o čtyři měsíce dříve. Je to úžasný mladý muž," uvedl pro stanici BBC.

Jacob urazil cestu dlouhou tři tisíce kilometrů, aby se mohl svatby zúčastnit. Když Kelly pozastavil obřad, aby Becky předal tento speciální dárek, nedokázala tomu uvěřit. Nejenom, že se s Jacobem mohla osobně setkat, ale poslechla si také tlukot srdce jejího zesnulého syna. "Tohle je ten nejkrásnější dárek, který jsem mohla dostat. Děkuji, že se staráte o Tristonovo srdce. Děkuji, že jste tady," rozplakala se Becky.

Sám Jacob řekl, že byl pro něj tento moment neuvěřitelně dojemný: "Je to nádherné. Došlo ke spojení dvou rodin. S Becky zůstáváme v kontaktu," dodal. Také pro Becky se svatební den stal tím nejlepším dnem jejího života.

Na svatbě bylo jedno prázdné místo vyhrazeno pro Tristona se zprávou, která zní: "Berete se a já jsem v nebi, tak co mám dělat? Příjdu dolů, abych tuto svatbu strávil s vámi. Proto mi prosím zamluvte místo, jednu prázdnou židli. Možná mě neuvidíte, ale budu tam."

Místo pro Tristona
Autor: facebook.com

Podívejte se na fotografie ze svatby: 

Autor: Aneta Pařízková