Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Dojemné! Holčička si myslela, že nevěsta je její oblíbená princezna

22. června 2017 | 06:00

Bohužel ani v dětském světě není běžné, že byste každý den potkali svou oblíbenou pohádkovou postavičku. Téhle holčičce se to ale poštěstilo. V deštivé ulici v Seattlu potkala princeznu ze své oblíbené pohádkové knížky. Podívejte se, jak se tvářila, když se jí splnil sen.

“Moje žena a já jsme se brali loni v únoru. Během focení svatebních fotografií kolem nás procházela maminka s dcerou. Holčička si myslela, že moje nádherná manželka je princezna z její oblíbené pohádkové knížky. Z knížky, kterou zrovna držela v rukou,” vypráví tehdy ještě ženich Scott Robertson.

Naštěstí tento krásný moment zachytila fotografka Stephanie Cristalli, která zrovna fotila novomanželský pár. “Jen jsme tak procházeli okolo a ta malá holčička se zastavila a udiveně zírala na nevěstu. Zastavili jsme, abychom ji pozdravili, a v ten moment se zrodily tyto krásné fotografie."

Nevěsta Shandace Lerma nezklamala svou malou fanynku a podala jí růži ze své svatební kytice. Opravdové štěstí v dívčiných očích se tak stalo nezapomenutelným okamžikem pro všechny zúčastněné. “Její máma vtipkovala, že jsme jí ušetřili drahý výlet do disneylandu, protože teď už svou nejoblíbenější postavu viděla ve skutečném světě,” smála se fotografka.

Pro ženicha Scotta Robertsona byl ten okamžik nezapomenutelný. “Moje žena miluje děti a vidět ten šťastný výraz v obou tvářích bylo třešničkou na dortu toho už tak krásného a nezapomenutelného dne.”

“To je přesně ten pozitivní příběh, který nynější zmatený svět potřebuje. Je to pro nás vzpomínka na to, že štěstí a láska existují,” dodává Shandace Lerma, která očarovala malé děvčátko.

Autor: Rebeka Stoklasová