Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Přepychové překvapení od manžela! Jak manželka milionáře slaví výročí svatby?

16. června 2017 | 06:00

Mladá modelka se provdala za egyptského milionáře. Letos v létě slavili první výročí. Podívejte se, co pro svou ženu přichystal, přestože se z tohoto výjimečného dne nemohl radovat společně s ní, jelikož nebyl doma. 

Sedmadvacetiletá Playboy modelka Xenia Deli, která se proslavila ve videoklipu Justina Biebera What do you mean?, na internetu sdílela video z  oslav prvního výročí sňatku. Oslava byla sice velkolepá, ale přece jen na ní někdo chyběl. 

Xenia se loni v červnu vdala za třiašedesátiletého Ossama Fathi Rabah Al-Sharifa – egyptského milionáře, který jejich výročí nemohl oslavit, protože byl zrovna na služební cestě. Manželé tráví hodně času odděleně, ale modelčin manžel rád svou mladou ženu potěší velkolepým překvapením.

Stejně tak Xeniu překvapil i toto léto, když slavili první výročí svatby. Jejich dům nechal zaplnit růžovými balonky a květinami až po strop a najal kytaristu, který modelce zpříjemnil oslavy hraním na kytaru. Xenia ale nevypadá, že by svého manžela při oslavách nějak postrádala. Těší se z přepychového dárku, který pro ni přichystal.

Video se připravuje ...
Xenia Deli • VIDEO: Youtube.com/DEX TV

Manželé se už dlouhou dobu pokoušejí o dítě. Xenia se nechala slyšet, že až otěhotní, bude po manželově boku trávit více času. Zatím se ještě věnuje své kariéře modelky.

Vedle videoklipu Justina Biebera se také Xenia Deli objevila na fotografiích magazínů FHM, GQ, Sports Illustrated, Vogue, Harper’s Bazaar a Maxim.

Autor: Rebeka Stoklasová