Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tahle holčička je pořádný "uzel štěstí". Narodila se dvojnásobná!

15. června 2017 | 06:00

Pyšná maminka porodila děvčátko, které vážilo dvakrát více, než je obvyklé. Malá – nebo spíše obrovská – holčička se narodila přes šest kilogramů těžká. Podívejte se na její roztomilé novorozenecké fotografie.

Čtyřnásobná maminka Chrissy Corbitt v polovině května na svět přivedla další dceru Carleigh. Nebylo to ale jednoduché. Carleigh totiž váží dvakrát tolik, než by měla. “Když ji doktor pomáhal přivádět na svět, jen jsem slyšela hlasité výkřiky, smích a čísla, která ostatní doktoři tipovali,” směje se Chrissy.

Malá Carleigh vážila přes šest kilogramů, což je zhruba dvakrát víc než běžné novorozeňátko. “Když ji ze mě vytáhli a řekli mi, že váží šest kilogramů, nemohla jsem tomu uvěřit. Bylo to, jako kdyby ze mě vytáhli batole,” popisuje první okamžiky štěstí Chrissy.

Když se Carleigh narodila, byla veliká jako půlroční dítě. “Museli jsme dokonce vyházet všechno oblečení, které jsme měli pro malou připravené. Do ničeho se nevešla. Když jsem ji přinesla z porodnice, dala jsem jí oblečení pro šestiměsíční dítě. Teď už nosí věci na devítiměsíční batole,” stěžuje si maminka.

Video se připravuje ...
Narození Carleigh Corbitt • VIDEO: Youtube.com/KING007

Holčička se přitom narodila o týden dřív, než se očekávalo. Pokud by se narodila ve svém termínu, vážit by mohla i skoro šest a půl kila, tedy stejně, jako váží nejtěžší novorozeně v Americe tento rok. Zpráva přitom nic neříká o tom, zda Chrissy trpěla těhotenskou cukrovkou, což bývá častou příčinou toho, že se dítě rodí velké. 

“Bylo to šílené, moje žena Chrissy skoro vůbec nepřibrala. Jediné místo, kde rostla, bylo bříško,” diví se pyšný otec Larry. Aby společně oslavili narození, nechali holčičku vyfotografovat profesionálními fotografy. Podívejte se, jaké fotky jim zůstaly na památku.

Autor: Rebeka Stoklasová