Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

V 93 letech se rozhodla vdát se a prosí o pomoc: Vyberete mi svatební šaty?

23. června 2017 | 06:00

Najít perfektní svatební šaty je někdy ten největší oříšek. Přece jenom chcete vypadat v den D jako opravdová princezna. Své o tom ví také 93letá Sylvia Martin z Austrálie, která si v červenci bere svého dlouholetého přítele: 88letého Franka Raymonda. Nemohla se však rozhodnout pro ty pravé svatební šaty, a tak požádala internet o pomoc. Jaké byste pro ni vybrali vy? 

Frank a Sylvia se znají více než 20 let a k žádosti o ruku mezi nimi došlo již několikrát. Sylvia však pokaždé odmítla. Měla pocit, že přijetím nového přijmení zneuctí památku svého zesnulého manžela.

Před rokem Sylvia vážně onemocněla a přestěhovala se do Canberry, aby byla nablízku své rodině. Frank si myslel, že je veškerá naděje na společný život ztracena. Po zotavení však Sylvia Franka vyhledala a přesvědčila ho, aby se za ní přestěhoval do Canberry. A on tuto příležitost využil k další žádosti o ruku. Navíc jí slíbil, že si může ponechat své příjmení, a tak už nic nebránilo jejich společnému štěstí.

Menší problém nastal, když se tato šmrncovní prababička rozhodla jít koupit své svatební šaty. Vyzkoušela jich několik a čtyři z nich se staly absolutními favority. Nedokázala se však rozhodnout, které z nich si má vybrat.

Všechny fotografie proto vložila na Facebook a založila diskusi: které šaty jsou ty pravé? Lidé byli nadšeni, že mohou sehrát malou roli v jejím milostném životě, a hlasovali pro ten nejlepší model.

Pro které byste hlasovali vy? Najdete je ve fotogalerii:

 

Autor: Aneta Pařízková