Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Brutálně ji zbil před jejím synem: Rozhodla se to ukázat celému světu!

14. června 2017 | 06:00

Teprve 22letá Britka Jenna Thomas byla brutálně napadena svým přítelem. Tento čin je o to zrůdnější, že se vše odehrálo před očima jejího čtyřletého syna Romea. Jenna se nyní bojí vrátit se do svého domova, dokud nebude její přítel dopaden. I tak se ale rozhodla nemlčet a svěřit svůj děsivý příběh celému světu, aby na problematiku domácího násilí upozornila.

Celý incident se odehrál u Jenny Thomas doma v Newportu v jižním Walesu. Zatímco mladá žena spala se svým dítětem v posteli, její rozzuřený přítel Jamie Webber ji napadl a začal škrtit.

Jenně se podařilo se Webberovi vyvléct, rozrazit okno a křičet o pomoc. Okamžitě ji ale strhl zpátky a udeřil znovu. Celý incident měl údajně vzniknout kvůli skutečnému otci jejího syna.

"Nakonec se mi podařilo přeskočit postel a utéct dolů. Vyběhla jsem na ulici a křičela o pomoc. Jamie mě však doběhl a kousl do ucha," uvedla policii. Celá událost je pro Jennu v její paměti velmi rozmazaná, ale vybavuje si, že všude bylo plno krve.

Naštěstí doběhla až k sousedům, kteří jí tu noc zachránili život. Její přítel mezitím z místa činu odjel. Jennu Thomas odvezli do nemocnice, kde jí ošetřili všechny rány po brutálním napadení. Jak je vidět na fotografiích, po útoku jí zůstaly krvavé oči, napuchlá tvář a natržené ucho.

Kvůli násilnému incidentu je Webber v současné době hledán policií. Kontrolují místa, kde se nejčastěji pohyboval, a žádají veřejnost o pomoc při vyšetřování. Jenna si teď nejvíc přeje, aby se se svým synem mohla vrátit domů. Skrývá se, protože se bojí, že ji Webber hledá. "Můj malý chlapec se musí vrátit domů, do své postele. Oba se ale bojíme, když je Jamie stále na svobodě."

Autor: Aneta Pařízková