Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Lidé si myslí, že je synova přítelkyně. V padesáti vypadá na dvacet!

16. května 2017 | 06:00

Číňanka Liu Yelin je chodící důkaz toho, že i v padesáti letech můžete vypadat na dvacet. Když je se svým dvaadvacetiletým synem, vypadají jako pár. Jaké je její tajemství?

Devětačtyřicetiletá Číňanka ve svém věku vypadá na dvacet let. Přestože nosí make-up jen zřídkakdy, na její pleti byste si jen stěží všimli jakékoliv nedokonalosti. Má perfektní postavu a svým neobyčejným vzhledem neustále překvapuje lidi kolem sebe.

“Pokaždé když jdu nakupovat a někomu prozradím svůj věk, lidé jsou vždycky v šoku. Často se mě  pak vyptávají na tajemství, jak vypadat stále mladá,” chlubí se Liu Yelin a má skutečně čím. 

V čem se tedy skrývá její tajemství? Jednoduše v obyčejném cvičení po tři dekády! “Trénuji každý den a chodím plavat do jezera,” říká. “Moje nejoblíbenější činnost je plavání v zimě.” 

Podívejte se, jak neuvěřitelně Liu Yelin vypadá ve svých bezmála padesáti letech:

Video se připravuje ...
Liu Yelin • VIDEO: Youtube.com/Bigbang news

Plavání je její největší vášní. Za svůj život Liu přeplavala několik čínských i jihokorejských řek. Minulý rok přeplavala z břehu Penangu v Malajsii k Malacké úžině, což je skoro 12 kilometrů – pokořila je za pouhé čtyři hodiny. 

A jakým mottem se řídí tato skvěle vypadající žena, která by už dnes mohla být babičkou? “Pokud si připadáte příliš velká, k vypocení vám chybí už jenom chvilka,” říká.

Autor: Rebeka Stoklasová