Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

XL modelka nenáviděla své tělo, pomohlo jí až přibrat dvacet kilogramů

4. dubna 2017 | 06:00

Je asi málo žen, které pochopí jedenadvacetiletou Aliss Bonython. Zatímco většina z nás, bohužel, stále svádí marný boj s váhou, aby ručička klesala, mladá žena to měla přesně naopak. Svou postavu nakonec řešila také, ale v opačném směru. Vždycky tomu tak ale nebývalo.

Allis Bonython je dnes úspěšnou plus size modelkou. Přitom ještě v pubertě byla i ona v moci démona moderní doby, který říká, že čím hubenější, tím lepší. Když byla mladší, pro svou postavu se trápila a snažila se držet všechny možné i nemožné diety. 

Takto vypadala, než se rozhodla neřešit svou váhu.
Autor: Profimedia.cz
"Dospívání jsem strávila nenávistí ke svému tělu a posedlostí vejít se do velikosti šest," popisuje mladá modelka. Někdy dokonce celé dny nejedla, aby shodila nějaké to kilo, a zapadala tak do konceptů krásy tak, jak je dnes pojímána. Že je to špatně, zjistila až později. 

Zbavit se nechuti trvalo dlouho

Než se zbavila nenávisti ke svému tělu, chvíli to trvalo. "Nesnášela jsem své nohy a zadek. A teď je pyšně vystavuji," směje se. Když se konečně smířila se svým tělem a rozhodla se jednou provždy skoncovat se všemi dietami, řekla si, že krása tkví v něčem jiném, než je hubená postava, a přibrala dvacet kilogramů. 

Nemyslete si ale, že to byla procházka růžovým sadem a že se Allis prostě jen začala nezřízeně cpát vším tím dobrým tučným jídlem. "Když jsem hubla, chodila jsem každé ráno a večer běhat, kdežto teď chodím čtyřikrát až pětkrát týdně do posilovny," vysvětluje. Do tělocvičny ale nechodí snad kvůli tomu, aby se zbavovala přílišného podkožního tuku, ale kvůli tomu, aby své tělo tvarovala a posilovala. Tím si udržuje své ženské křivky kulaté, ale pevné. 

Video se připravuje ...
Allis ukazuje, jaké džíny nejvíce sednou jejím křivkám. • VIDEO: youtube.com/Allis Bonython

V nebývalé kondici

Nyní váží 85 kilogramů a snaží se všechny ženy přesvědčit, kde se skrývá skutečná krása. Že se nemusí stydět za své tělo – naopak. Kromě toho přidává k dobru i to, že od té doby, co přibrala, se cítí mnohem lépe. Je spokojenější a pravidelné návštěvy posilovny jí daly kondičku, jakou prý nikdy neměla. 

Tuto fotku sdílela na Instagramu s tím, jak je těžké pro ženu s většími ňadry sehnat plavky.
Autor: instagram
Ačkoliv na sociálních sítích má desetitisíce podporovatelů, najdou se i škarohlídi, kteří se do ní pouštějí. Že je to nezdravé, že vypadá hrozně a že je tlustá. Co naplat, kritici se najdou vždy a všude. Nicméně pokud Allis poctivě cvičí a jí – dle svých slov – vše, ale v rozumné míře, není důvod na ni prskat jakoukoliv jedovatou slinu za to, jak vypadá.

Bojovnice za větší bikiny

Nám se líbí a fandíme jí! Když už za nic jiného, tak za odvážnou fotografii v minibikinách, kterou chtěla upozornit na to, jak je takřka nemožné s většími ňadry si koupit hezké a padnoucí plavky. Každá bojovnice za větší velikosti podprsenek je totiž naše spřízněná duše.