Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Příběh čtenářky: Mého manžela vzrušovaly kamarádky naší nezletilé dcery!

30. srpna 2022 | 06:00

Byla jsem vdaná sedmnáct let, ale nebylo mi zdaleka ještě ani čtyřicet, když jsem začala mít zvláštní dojem, že je v mém manželství něco hodně špatně. Byl to neurčitý pocit, který vyvolávala spousta drobností. Nevěnovala jsem jim dlouho pozornost, pak se ale stala věc, která mne šokovala. 

Máme šestnáctiletou dceru, která si často domů vodila kamarádky. Jednou jsem si všimla, že můj manžel sedí na terase a sleduje holky u bazénu s výrazem, který můžu popsat jedním slovem – uslintaný. Najednou jsem měla pocit, jako by mě někdo polil studenou vodou.

V hlavě mi začaly naskakovat vzpomínky, jak můj muž usiloval o to, aby mohl trénovat starší žákyně ve volejbalu, přestože sám ho hrál asi dvakrát, jak dceřiny spolužačky pobízel, ať se u nás neostýchají opalovat se nahoře bez, jak nanicovatý je náš sexuální život nebo jak tráví dlouhé večery u počítače, a když náhodou vstoupím do místnosti, s provinilým výrazem ho vypíná.

Každá ženská ho chtěla

Začalo se skládat všechno dohromady. Poznali jsme se, když mi bylo šestnáct a mému manželovi skoro třicet. Rodiče šíleli, ale já byla slepá, hluchá a strašně zamilovaná. Otěhotněla jsem čerstvě plnoletá, ale šťastná a spokojená. Prvních pár let jsem nevěděla, čí jsem. Sama jsem byla prakticky ještě dítě a péče o miminko mě stála dost sil. Vlastně se mnou ještě lomcovala puberta, ale zvládla jsem to v pohodě, i když jsem byla na všechno víceméně sama.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: red