Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Dívka měřící 206 centimetrů: Živila jsem se focením fetiše

24. listopadu 2016 | 06:00

Zatímco muži po výšce často touží, ženy by si někdy pár centimetrů raději ubraly. Jako třeba sedmadvacetiletá Aly Stosz z New Yorku. S jejími 206 centimetry se jí jen tak někdo nevyrovná. A rozhodně to není žádná výhra.  

Není dne, aby se za ní na ulici někdo neotočil. Na to je ale už dnes Aly Stosz, která měří 206 centimetrů, zvyklá. Abnormálně začala růst už ve školních letech, kdy ve dvanácti měřila 190 centimetrů. Její spolužáci se jí kvůli tomu posmívali a říkali jí "monstrum" a "godzilla". Není se čemu divit, že měla  Aly nízké sebevědomí a nepřišla si nijak hezká ani okouzlující. Trvalo dlouhá léta, než ke své kráse našla cestu. 

Aly měří 206 centimetrů.
Autor: instagram
"Teď už jsem silná a cítím se krásně. A nezajímá mě, co si myslí lidé, kteří se za mnou na ulici otáčejí," říká dívka. Dříve ji trápilo, co si o ní lidé myslí, bylo zjevné, že je odlišná. Snažila se zapadnout v davu, což ale při její výšce není úplně jednoduché. 

Zlomený kotník a konec kariéry

Když jí bylo dvacet, rozhodla se své výšky využít a začala se za peníze fotit jako amazonka, což některé muže vzrušuje. Konkrétně to, že je žena spíše mužnějšího rázu, často právě i větší, než je on sám. "Spousta vysokých žen se fotí, je to zvláštní druh fetiše, kterému se říká amazonky," vysvětluje.

S některými muži se i fotografovala třeba v póze, kdy je drží v náruči. Jenže po nějaké době ji to přestalo naplňovat, podle jejích slov to bylo pořád to samé dokola, což ji začalo unavovat. 

Alyin přítel je jen asi o 12 centimetrů menší než ona.
Autor: Profimedia

Když jednou měla držet zákazníka v náručí, nebyla schopna ho udržet, zvrtla si nohu a spadla s ním. Zlomený kotník pro ni byl dostatečně silným argumentem pro to, aby toho zanechala. Za tu dobu ale získala spousty zážitků. Většině mužů stačilo, pokud se mohli vyfotografovat vedle ní, aby byl zjevný výškový rozdíl. 

Nový fanoušek

Teď už je ale jejím největším fandou pouze její přítel Sean. Potkali se v pizzerii a nezapírá, že byl jejím vzhledem naprosto fascinován. Ale v dobrém slova smyslu, okamžitě to byla láska na první pohled. Muž je asi o 12 cm menší, ale o to více ji miluje. Její výška mu imponuje, ale mnohem více zbožňuje to, jaká ona ve skutečnosti je. 

I díky podpoře svého přítele by ráda dodala sebevědomí ostatním ženám, které jsou na tom podobně jako ona. "Žádnou takovou jsem sice neviděla, ale vím, že tam venku někde jsou. Ráda bych jim řekla, že na prvním místě není to, co si myslí ostatní, důležité je to, jak pohlížíte vy sama na sebe," říká.