Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pětadvacetiletá zlatokopka: Být s chlapem, který není bohatý? Ani náhodou!

8. listopadu 2016 | 06:00

Pětadvacetiletá Simone Toon nemá práci, ale přesto se koupe v luxusu. Nechává se totiž vydržovat od starších mužů a rozhodně z toho nemá špatné svědomí. Naopak, svou roli společnice si maximálně užívá a klepe si na čelo před námi ostatními, které musíme pracovat. 

Apartmán v Londýně, permanentka do fitka, luxusní oblečení, kabelky a snové dovolené. Takový život má Simone Toon, která však nemusí hnout ani prstem, aby si to vše mohla dovolit. Tedy, ne tak doslova. Vysoký životní standard totiž platí její bohatí milenci. 

"Nedovedu si představit, že bych byla s někým, kdo mi tohle všechno nemůže dopřát. Zkoušela jsem to, ale prostě to nefunguje," říká mladá zlatokopka. K tomu, aby si mohla žít na vysoké noze, přitom potřebuje 4000 liber měsíčně, což je v přepočtu zhruba 120 000 korun. 

Simone prý nevstává před polednem - nemá ráda rána.
Autor: Profimedia.cz

Před polednem z postele? Ani náhodou!

Málokdy se podaří, že by vstala před polednem, prostě nemá ráda rána. Pak si jde zacvičit, v posilovně tráví kolem dvou hodin. Nutností jsou také solárium a manikúra. Kolem čtvrté hodiny se sejde se svou kamarádkou a jdou na pozdní oběd. Večer se pak vyfikne a vyráží do víru velkoměsta. Do toho si občas zajde koupit něco hezkého na sebe. Samozřejmě nic levného. 

Z rodného města, kde vyrůstala, se musela odstěhovat do Londýna. Podle ní tam nebyl pro někoho, jako je ona, dostatek příležitostí. Její rodiče se samozřejmě snažili, aby si našla normální práci, ale marně. Nakonec se se způsobem života své dcery smířili. "Teď už mě v tom podporují. Pokud dělám to, co mě baví, tak proč ne," říká mladá žena. 

Starší muži ji přitahují

Není v tom ale sama. Má další dvě kamarádky, jejichž život se ubírá stejným směrem jako ten její. Přitom jedna je vystudovaná právnička, druhá lékařka. Podle svých slov ale vždycky "sugar baby", jak se těmto ženám říká, být nechtěla. Respektive ji to dříve ani nenapadlo. 

V osmnácti letech se zapsala do modelingové agentury, a dva roky ji to dokonce i živilo. Ve dvaceti letech ale zjistila, že ji přitahují starší, zkušení, bohatí muži, kteří mají už něco za sebou a mají postavení. Zároveň ale dodává, že ve skutečnosti není tím, kým se zdá. 

Simone si ráda užívá luxusu.
Autor: Profimedia.cz

Není to Pretty Woman

Není žádnou luxusní společnicí, která by zdobila muže na obchodních večeřích a podobně. Žádná Pretty Woman. S mužem si musí rozumět a pak teprve může mezi nimi vzniknout nějaký vztah. "Lidé si myslí, že když mám ráda starší chlapy, automaticky to znamená, že jdu na rande s nějakým tlustým šedesátníkem. To ale není pravda," vysvětluje. 

Stejně tak tomu je, co se týče sexu. Podle svých slov nikdy nespí s mužem na prvním rande, většinou je to až šesté sedmé. "I chlap, který je starší a zámožný, vám může zlomit srdce," říká. Vzpomíná přitom na první těžký rozchod před třemi lety, který musela zvládnout. Podle ní to bylo těžké, že se najednou musela spoléhat jen sama na sebe a ne na peníze svého partnera.

Video se připravuje ...
Jak vypadá život "sugar baby"? • VIDEO: Youtube.com/BPŽ

Autor: maš