Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Čtenářka Bára: Můj přítel byl sexuální maniak!

sex
10. října 2016 | 06:00

Jestli vás alespoň trochu baví sex, pak si říkáte, že to zní jako sen: mít doma vášnivého a chtivého muže! Jenže s milováním je to jako se vším ostatním – jakmile je ho moc, místo aby dělalo radost, škodí. Stejně jako to uškodilo čtenářce Báře. Kvůli sexu se musela se svým přítelem rozejít. Tedy spíše kvůli jeho posedlosti sexem. 

Když jsem se s Kryštofem seznámila, bylo mi pětadvacet let. Měla jsem za sebou pár nepovedených vztahů, i když se tomu tak asi ani nedá říkat. Kryštof byl o deset let starší než já.

Na začátku našeho vztahu to bylo všechno hrozně fajn. Líbila se mi jeho živočišnost a chuť "hupsnout na to" téměř kdykoliv a kdekoliv. Když jste zamilovaní, a navíc na začátku vztahu, tak je vám to všechno jedno a snad ani nemáte tendenci se stydět.

První odmítnutí 
Vyberte si pro masturbaci místo, které vám nejvíce vyhovuje. Třeba ve vaně můžete svou ruku skrýt.
Autor: Shutterstock.com

Že asi není všechno v pořádku, mi došlo asi po půl roce našeho vztahu. Do té doby jsem pro něj udělala vše, co mi řekl. Však já byla vždy ta submisivní a on dominantní. A pán se prostě musí poslouchat.

Až jednou jsem se vzepřela. Připravil romantickou koupel, po vaně rozmístil svíčky, přinesl lahev bílého vína. Lehli jsme si tam spolu a mazlili se.

Když mi nakázal, abych ho počurala, ztuhla jsem. Nevěděla jsem, jestli to myslí vážně. A vlastně jsem se hrozně bála, že ano. Odmítla jsem to udělat, což nesl hodně nelibě. A začal to svoje "budeš pána poslouchat a já ti nakazuji to udělat!".

Oči šílence

Seděla jsem proti němu a nevěděla, co dělat. Jeho pohled se najednou proměnil a měla jsem pocit, že koukám do očí šílenci. Chtěla jsem z vany vstát a odejít, ale on mě chytil tvrdě za ruku, že nikam nepůjdu. Vyškubla jsem se a odešla do obýváku, kde se v šoku rozbrečela. Po chvilce přišel a chlácholil mě, že to všechno bylo v rámci hry a že o nic nejde a že mě miluje. 

Sexy
Autor: shutterstock

No, v rámci hry... Kdybyste viděli ty modřiny na ruce od toho, jak mě držel. Bohužel tahle scénka ve vaně byla pouze první ze série pro mě nepříjemných situací. Čím dál častěji po mně vyžadoval sex na veřejnosti, třeba v bazénu nebo ve zkušebních kabinkách v obchodě. Každé odmítnutí bylo po zásluze potrestáno. Kryštof se mnou nemluvil, nadával mi do malých holek, které nestojí ani za to, aby je někdo "pořádně oš....". 

Pouhá hračka

sexy
Autor: shutterstock
Trvalo to ještě asi půl roku, kdy jsem se bála říct mu ne na jeho bláznivé nápady. Už se nedělo žádné "miluji tě", jediné chvíle, kdy jsem mu chyběla, byly ty, když mu chyběl sex. Mluvil se mnou vulgárně a nebyla jsem ničím jiným než jeho sexuální hračkou, se kterou si může dělat, co chce. Stále mi s nadšením říkal, že má pro mě krásný dárek, ale vždy se z toho vyklubala nějaká pomůcka do postele. 

Byla jsem nešťastná, sex si vůbec neužívala a vždy jsem si předtím musela dát pár skleniček, abych vůbec dokázala kývnout na všechny výplody jeho fantazie. Navíc byl dominantní nejen v posteli, ale i v životě, neustále mne ponižoval a vždy to házel na to, že to je "přece taková naše hra". 

Teď s odstupem času nechápu, jak jsem mohla být tak hloupá a celou dobu to s ním vydržet a snášet všechny jeho choutky. Že jsem to nechala zajít tak daleko. Jsem za to ale ráda. Od té doby jsem se naučila říkat v posteli ne a pochopila jsem, že být submisivní neznamená nechat si všechno líbit. 

Čtenářka Bára M. z Mostu

Autor: maš