Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž žije se dvěma ženami a čtyřmi dětmi! Jsem hrdý na rodinu, říká!

7. října 2016 | 06:00

Někomu stačí ke štěstí jeden partner, Buddymu Sullivanovi z Kalifornie nikoli. Žije totiž se dvěma ženami. Celkem spolu mají čtyři syny a svorně prohlašují, že spokojenější být nemůžou! Když navíc obě ženy otěhotněly téměř současně, byli všichni štěstím bez sebe a tvrdí, že teprve teď jsou kompletní!

Buddy Sullivan žil se svou manželkou Rose pět let a během té doby se jim narodili dva synové, Owen (5) a James (3). Předtím Rose chodila s Lauren, ale když potkala Buddyho, rozešly se. Před časem však Rose „objevila“ na sociálních sítích Lauřin profil a uvědomila si, že ji má pořád ráda a že na ni nikdy nezapomněla. Tak se s ní spojila a začala s ní opět chodit. Žádná nevěra to ale nebyla – Rose Buddymu vše řekla a ten souhlasil, že budou žít ve třech.

Po nějaké době se Lauren k manželům nastěhovala. Letos se pak oběma ženám narodily další děti, které zplodily s Buddym. Damien se narodil v únoru a jeho nevlastní bratr Ryan o pár měsíců později. Čtyři děti a tři rodiče působí možná trošku atypicky, ale oni si nestěžují. „Je zábavné mít další děti s jinými ženami a pozorovat, jak vypadají rozdílně,“ říká Buddy Sullivan.

Jak Rose říká o jejich nekonvenčním vztahu: lidé si myslí, že jsou sestry, nebo se pohoršují nad tím, že dvě ženy sdílejí intimní vztah s jedním mužem. Jim to ale vůbec nevadí. Jsou šťastní, děti říkají oběma ženám „mámo“ a Buddy je jako muž velmi spokojen. „Zatím nám to funguje a rádi bychom náš vztah posvětili i úředně,“ říká Buddy.

Lauren pro změnu tvrdí, že se cítí mnohem úplnější, když žije s ženou i mužem. A Rose? „Je skvělé žít se svou první velkou láskou a manželem. Nikdy bych neměnila.“ Co říct závěrem? Tahle trojice si žádné vrásky z kritiky nedělá. Podstatné pro ně je, že jejich děti mají milující rodiče – a to je hlavní. „Jsem hrdá na naši rodinu a myslím, že by si z nás mohli vzít příklad všichni, kteří pochybují, že by něco takového mohlo fungovat,“ dodává Laura.

Na fotografie netradiční sedmičlenné rodiny se podívejte v naší galerii:

Autor: aši