Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Nesmrtelná láska: Stoletý muž drží ruku své umírající ženy! Byli spolu 77 let

...
15. září 2016 | 06:00

Fotografie starých manželů, kteří leží na nemocniční posteli, rozplakala tisíce uživatelů Facebooku. Je totiž důkazem nesmrtelné lásky a taky odpovědí na otázku, jestli spolu dva lidé můžou vydržet až do smrti. Můžou!

Příběh manželů, kteří spolu žili sedmasedmdesát let, začala na sociálních sítích šířit jejich vnučka. Staří manželé, schoulení jeden vedle druhého, bok po boku na nemocničním lůžku. I když je tento snímek smutný a srdcervoucí, je v něm i krása posledních dnů lidí, kteří spolu strávili celý život. Co může člověk chtít víc, než zemřít ruku v ruce s tím, koho miluje?

Manželé Jeanette a Alexander Toczko
Autor: Facebook
 

Tahle ukázka lásky však není jediná. V červenci se rozhodl jiný manželský pár, 96letý Alexander Toczko a 96letá Jeanette Toczko ze San Diega, že si splní nejvroucnější přání – zemřít společně. Seznámili se, když jim bylo osm let a od té doby se nikdy nerozešli a žili spolu pětasedmdesát let! Poslední fotografii pořídila jejich vnučka Ashley Bartyik a umístila ji na sociální sítě, aby všem ukázala, jak úžasné je někoho milovat až do konce. Manželé Toczkovi zemřeli jen několik hodin po sobě a drželi se za ruce.

Potřebuje snad někdo lepší definici lásky? 

Autor: aši