Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Živoucí Barbie a Ken: Plastické operace nám zničily milostný život!

Těžko uvěřit, že spolu nic nemají
30. srpna 2016 | 06:00

Jsou dokonalí. Tedy, oni si to o sobě myslí na základě všech možných plastických operací, kterými kdy prošli. Ve snaze vypadat jako umělohmotná panenka a její umělohmotný partner prodělali Pixee Fox a Justin Jedlica tolik zákroků, že nad tím zůstává rozum stát. Teď se ale nechali slyšet, že jejich dokonalá těla jim zničila milostné vztahy. Jak to? 

Pětatřicetiletý Justin má za sebou více než tři sta čtyřicet kosmetických procedur. Včetně několika operací nosu, implantátů v ramenou, bicepsech nebo pozadí. Šestadvacetiletá Pixee je na tom o něco lépe, plastických operací prodělala pouze sedmnáct, i když o to víc možná "stály za to". Mimo jiné si totiž nechala vyoperovat šest žeber. Kde na to bere peníze? Od svých milenců.

Justin je závislí na plastikách.
Autor: facebook.com
 

Ale s tím už bude možná konec. Jak živoucí Barbie, tak Ken se nechali slyšet, že vzhled jim ničí milostné životy. Justin se nedávno po třech letech rozvedl a Pixee si nemůže najít chlapa, který by jejím nešvarům rozuměl. "Je snadné získat pozornost ostatních lidí. Ale je těžké najít někoho, kdo by byl ochoten sdílet tento můj životní styl. Protože to je životní styl," říká Pixee.

 

Být krásná je závazek

Pixee chce vypadat jako kreslená postavička.
Autor: instagram
Podle ní lidé prostě nechápou, že je to velký závazek – dostat se do té podoby, kterou zamýšlí. Navíc ačkoliv se to nezdá, je prostě práce takto vypadat, a tak nemá čas na to, někde lovit muže. "Denně trávím pět hodin v posilovně, abych vypadala tak, jak vypadám," vysvětluje. 

To Justin má jiné trable s láskou. Po třech letech manželství se rozvádí. Nechce to komentovat blíže, nicméně do velké míry za to může změna jeho vzhledu. Kromě toho se totiž údajně začala měnit i jeho osobnost, což holt bylo na úkor lásky, kterou se svým manželem měl. 

Mají sebe navzájem

Jeden hezčí než druhý. Skutečně?
Autor: instagram

"Mám pověst jednoho z největších extremistů, co se týče plastické chirurgie. A mám to rád, posouvám neustále své hranice někam dál," komentuje.

Oba dva by si rádi někoho našli, ale není to tak jednoduché. Většina jejich obdivovatelů totiž sází pouze na vzhled a nejde vůbec do hloubky. Pixee i Justin přitom přiznávají, že hledají někoho, s kým budou moct sdílet své životy, svou vášeň. O vzhled prý tolik nejde. 

Oba dva ale měli alespoň to štěstí, že se společně sešli na natáčení pořadu o jejich vzhledu. Navzájem si totálně propadli, oba sdílejí stejnou vášeň pro plastické operace. Nyní z nich jsou skvělí přátelé a navzájem se podporují ve svých snech a vášních.