Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Žena chce vypadat jako panenka Barbie, ale moc se jí to nedaří: Podívejte se na fotky!

9. srpna 2016 | 06:00

Těžko spočítat, kolik holčiček si přálo vypadat jako plastová panenka. Některé to dotáhnou během života k dokonalosti a skutečně jako panenky vypadají. Jiné to ale trochu přeženou a vypadají spíše pouze jako plastové než jako panenky. Třeba jako Carly Merlosa.

Udělá cokoliv, aby vypadala jako panenka Barbie. Tak třeba investuje statisíce do plastických operací a různých dalších kosmetických zákroků, které jí mají pomoct ke kýženému výsledku. 

Kdysi krásná brunetka

Tuhle Barbie nechcete potkat.
Autor: facebook.com
Carly Merlosa byla krásná brunetka s přirozeně snědou tváří. Jenže v průběhu minulého roku utratila tisíce a tisíce liber za čas strávený v soláriu, za botox do rtů, prodlužování vlasů a jejich odbarvování. Teď plánuje svá už dost velká prsa zvětšit z 36F na 36G. "Chci vypadat co nejvíce jako plastová panenka," komentuje svá rozhodnutí. 

"Mám ráda pozornost lidí, kteří si myslí, že vypadám dobře," říká Carly, která se pro celkovou změnu rozhodla před zhruba osmi měsíci. Měla totiž pocit, že si zaslouží být šťastná. A chce být šťastná. Což v jejím podání znamená mít blonďaté vlasy, snědou pleť a velká ňadra. 

Neměla se ráda

"Když jsem byla hnědovláska, oblékala jsem se převážně do černého oblečení, příliš jsem se nemalovala. Nebyla jsem se sebou spokojená," vypráví žena, která se rozhodla z hezké ženy se stát kopií panenky Barbie. Zatímco ale ona se sebou spokojená nebyla, její partner, pětačtyřicetiletý bubeník, s ní spokojen byl. Preferoval její přirozenější vzhled. 

Takto skutečně vypadá pravá Barbie?
Autor: facebook
Carly ví, že on s jejími změnami příliš nesouhlasí. "Ví ale, že mě to dělá šťastnější, tak to nějak bere," říká o svém partnerovi. Své původně 66 centimetrů dlouhé vlasy si nechává co půl roku prodlužovat. Stejně často chodí na injekce do rtů, aby je měla plnější. Za vlasy pak zaplatí 6400 liber a za rty 1900 liber. 

Míry hodné anorektičky

Zatímco někde si touží přidat, aby byla šťastnější, jinde si zase ubírá. Proto chodí pětkrát týdně do posilovny, aby docílila co nejužšího pasu. Vypočítala si totiž podle proporcí panenky Barbie promítnutých do životní velikosti, že aby byla skutečně co nejrealističtější, tak při výšce 179 cm musí mít poprsí 99 cm, pas 45 cm a boky 86 cm široké. 

Jenže takové proporce jsou naprosto nesmyslné, a pokud by toho skutečně docílila, dostala by se na rovinu mentální anorexie. "Líbí se mi postava jako přesýpací hodiny. S velkým poprsím, boky a úzkým pasem. Stejně jako dlouhé nohy zvýrazněné podpatky," vysvětluje své důvody. 

I když už takto vypadá dostatečně jako plastová (ale ne panenka Barbie), stále nekončí. Touží ještě po větších ňadrech, brazilském zadečku a větších rtech. 

Autor: maš