Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Šílená Britka se chce podobat své karikatuře: Daří se jí to?

25. června 2016 | 06:00

Krystina se dle svých slov v karikatuře našla. Nic ji v jejím úsilí podobat se svému „vylepšenému“ obrazu nezastaví. Ani to, že za zákroky utratila 4,5 milionu. Kam až chce zajít?

Britka Krystina Butel (31) pochází z Yorkshiru a život o 180 stupňů jí obrátila dovolená na Ibize. Nechala si od pouličního umělce namalovat svou karikaturu, a do ní se zamilovala na první pohled. Obrázek se stal totiž jejím vzorem. „Ta žena na obrazu byla tak krásná, přesně taková, jakou jsem chtěla vždycky být,“ říká Krystina.

Třicetiletá Krystina chce vypadat jako vlastní karikatura, kterou jí namaloval pouliční umělec, když jí bylo 16 let.
Autor: Facebook/Krystina Butel

Od patnácti let do současnosti tedy utratila už v přepočtu 4,5 milionu korun, aby dosáhla svého vysněného perfektního vzhledu. Když viděla karikaturu poprvé, byla radostí bez sebe. „Byla jsem tak šťastná. Bylo to, jako bych konečně zjistila, jaká chci být. Chtěla jsem vypadat přesně jako ta postavička, záviděla jsem jí její vzhled.“ Ještě osudovější význam podle Krystiny dokazuje to, že její kamarádku nakreslil tvůrce obyčejně, ale na jejím portrétu si dal záležet.

V karikatuře se Krystina úplně zhlédla, chtěla mít přesně taková prsa a takový úzký pas, přesně takové rty i obočí. Bylo jí jasné, že se takto nepromění přes noc, a tak začala po malých krůčcích. Pravidelně navštěvovala solárium, přidala na make-upu a snažila se našetřit dost peněz na zvětšení prsou.

V roce 2001, kdy Krystině bylo 17 let, si otevřela svůj kadeřnický salon a podařilo se jí vydělat dost peněz na to, aby v tom samém věku podstoupila zvětšení prsou z velikosti D na F. V průběhu let podstoupila ještě další dvě operace a nyní se pyšní velikostí 36K.

Od dvaceti let podstupuje každého půl roku botoxové injekce na zvětšení rtů a vyhlazení obličeje. Dalšími jejími oblíbenými procedurami jsou bělení zubů, permanentní make-up, prodlužování vlasů, utváření umělých nehtů a řas. 

Krystina Butel
Autor: Instagram.com

Krystina bez skrupulí přiznává, že plastické zákroky jsou její závislostí a se svým vzhledem nebude patrně nikdy spokojená. Stále plánuje nové úpravy a inspiruje ji k tomu stále ta karikatura, kterou má hrdě vystavenou v obývacím pokoji. Další na seznamu jsou zvětšení pozadí, zvednutí obočí a další zvětšení prsou. Sice ji už nyní bolí při určitých činnostech nebo po delší chůzi záda, ale Krystinu, jak je vidno, nezastaví nic.

„Pokaždé když se po operaci vzbudím, těším se, až uvidím, co je na mém těle nového. Je to pro mě cesta, kterou se přibližuji ke svému snu. Ta dívka na obrazu jsem já, sebevědomá a šťastná, která se nezajímá o to, co si ostatní myslí.“ 

Autor: luh