Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dvojitá zrada! Nejprve ji zmlátil, poté podvedl s její matkou!

První rána přišla spolu s první fackou od jejího přítele. Druhá, když zjistila, že ji podvádí s matkou.
3. května 2016 | 06:00

Život občas prostě není procházka růžovou zahradou, což si uvědomila i Chelsea Hooper. Když prožívala peklo se svým přítelem a svěřila se své matce, čekal ji naprostý šok, jaký si málokdo dovede představit. 

Když Chelsea potkala Kevina, byla to veliká láska. Dokázal být pozorný vůči ženám, takže svou novou přítelkyni zahlcoval lichotkami a ona se cítila jako v sedmém nebi. Netrvalo to dlouho a Chelsea se rozhodla seznámit svého nového přítele s rodiči. "Byla jsem přesvědčena, že to je ten muž, kterého si jednou chci vzít," vypráví. 

Zatímco táta byl vůči Kevinovi od začátku lehce skeptický, možná i kvůli věkovému rozdílu, který činil třináct let, máma byla nadšená. Ihned se rozplývala nad tím, jaký je přítel její dcery fešák. Chelsea byla hrdá. Seznámili se na podzim roku 2014 a brzy si spolu našli bydlení. 

Chelsea prožila od matky strašnou zradu.
Autor: Profimedia.cz

Anonymní zprávy

Jenže na nebi dokonalého vztahu bez mráčků se najednou začalo smrákat. Z hodného beránka Kevina se najednou stala dravá šelma. Zakazoval Chelsea, aby chodila ven se svými kamarádkami, podezíral ji z nevěry, urážel ji. A brzy jí začaly chodit textové zprávy, aby si dala na svého milého pozor, že ji podvádí. Když na něj uhodila, začal se vymlouvat a tvrdil, že to rozhodně není pravda. 

Chtěla mu i chvíli uvěřit, jenže pak objevila zprávy, ve kterých flirtoval s jinými ženami. V tu chvíli jí došlo, že tak svatý, jak si myslela, rozhodně nebude. Přišla první rána. "Hádali jsme se a já se rozbrečela. Začal na mě ječet, ať přestanu, nebo mi dá skutečný důvod řvát," vzpomíná na krušné chvilky. A skutečně ji několikrát uhodil do obličeje. Sebrala se a odešla k rodičům.

"Táta byl celý běsný, ale máma Kevina hájila," vypráví. Maminka ji začala přesvědčovat, že to tak určitě nemyslel a že je to skvělý chlap, který ji miluje, tak ať mu dá ještě šanci. 

Obhajoba vlastní matky

Chelsea měla skutečně smůlu na partnera.
Autor: facebook.com

I Kevin vypadal, že si sáhl do svědomí. Začal svou přítelkyni dobývat zpět, posílal jí květiny, psal jí zamilované zprávy a prosil ji o odpuštění. Nechala se zlomit a vrátila se. Jenže to, co přišlo později, bylo horší než všechny rány. V jeho telefonu totiž našla neslušné zprávy, které Kevinovi psala její máma. Ve zprávě stálo něco ve smyslu, jak úžasný v posteli byl. 

Sebevražedné myšlenky

"Šla jsem za mámou a ptala se jí, jak mi to mohla udělat. Samozřejmě vše popřela," říká Chelsea. Jediné myšlenky, které v tu chvíli měla, byly ty sebevražedné. Zamkla se do koupelny spolu s lahvičkou léků. Ze spárů smrti ji paradoxně dostal její přítel, který jí tolikrát fyzicky ublížil. Ani jeden nepřiznal, že by spolu něco měli, i když zprávy mluvily jasně. 

Odsouzen k pracím 

Chelsea se svým novým přítelem.
Autor: facebook.com
Úplný konec nastal po Vánocích. Kevin se rozhodně nehodlal změnit a opět ji několikrát uhodil. Dokonce po ní hodil klíče, které ji zasáhly do oka. Za ublížení na zdraví na něj podala i trestní oznámení a Kevin byl před pár týdny odsouzen ke 140 hodinám prospěšných prací. 

I když má nyní Chelsea nového milujícího přítele, v její duši je stále velký šrám po Kevinovi. A ještě více ji bolí zrada její matky. Kterou dodnes nedokáže rozdýchat – podobně jako její otec. Ten však od matky nikdy neodešel. 

Autor: maš