Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nevěsta se ostříhala dohola, manžela s rakovinou slinivky dojala k slzám

23. dubna 2016 | 06:00

Neobvyklý a přitom nejkrásnější svatební dar dostal Craig Lyons od své novomanželky: uprostřed svatebního veselí se nechala ostříhat dohola. I když to manželce na kráse nepřidalo, ženicha to dojalo až k slzám. Je totiž nevyléčitelně nemocný. Oholení hlavy bylo od jeho milované ženy symbolickou podporou a důkazem lásky.

Každá nevěsta se snaží být ve svůj svatební den co nejkrásnější. Stejně tak se na svůj velký den připravovala i Joan Lyons. Uprostřed obřadu však udělala něco, co hostům vyrazilo dech: nechala se ostříhat dohola.

Video se připravuje ...
Joan dala Craigovi ten nejkrásnější svatební dar • VIDEO: Youtube.com/Inside Edition

Joan a Craig se znají už 27 let. Je jim oběma 44 a teprve před 18 měsíci pochopili, že se milují a chtějí být spolu. Od té doby se toho přihodilo ale opravdu hodně. Začali plánovat svatbu, užívali si své nalezené lásky a příslibu skvělé budoucnosti. Vše mělo ale dopadnout jinak. Craig onemocněl rakovinou slinivky, která se nedá vyléčit.

Oba se rozhodli vzít se dříve, než bylo původně v plánu. Po obřadu, uprostřed oslav, přišla Joan s překvapením. Nechala si přede všemi užaslými hosty oholit vlasy. Aby manžela podpořila a vyjádřila mu hlubokou lásku a účast. Hosté byli v šoku, ale ženicha její čin dojal k slzám.

"Bylo to poprvé, co jsem Joan viděl bez vlasů, a vypadala nádherně," svěřil se Craig. "Zamiloval jsem se do ní už ve 14, když jsem ji viděl poprvé. Ale byl jsem nezkušený a plachý a ona se pak vdala. Ale já jsem na ni myslel stále. Joan byla vždycky ženou mého života."

Pro Craiga byla Joan vždy ženou jeho života
Autor: Youtube.com/Inside Edition

Joan se rozhodla jít ještě dál: své vlasy věnuje charitativní organizaci, která z nich vyrábí paruky pro děti po onkologické léčbě. Joan také poprosila všechny svatební hosty, aby také přispěli na lidi, kteří onemocněli rakovinou.

Autor: is