Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dojemné video: Po patnácti letech se našel její ztracený snubní prsten!

Jak to dopadne, když žena uvidí snubní prstýnek, který ztratila před 15 lety?
20. února 2016 | 06:00

Ztráta snubního prstýnku dokáže člověka hodně rozhodit. Pochopitelně pokud se zrovna nerozvádíte a nelitujete jen ceny toho drahého kovu. Kay Butler z amerického Oregonu hledala ten svůj mnoho let, pak to ale vzdala. Přesto se jí vrátil, a to po patnácti letech. A podívejte se, jak dojemné bylo, když ho její rodina našla!

Největší překvapení života – tak by mohla Kay Butler popsat chvíli, kdy uklízela v garáži. Právě tehdy za ní totiž přišel její muž David – natáčený svou dcerou. David poklekl a počkal, až se jeho žena na něj otočí.

Kdyby ovšem věděla, co David drží v ruce, rozhodně by jí to netrvalo tak dlouho. Patnáct let totiž postrádala svůj snubní prsten. Hledala ho hodně dlouho, po letech to ale vzdala.

...
Autor: Youtube.com
Dospěla k názoru, že jí ho zřejmě někdo ukradl nebo ho ztratila v práci. Co se ale má stát, to se stane. David prsten našel doma, v malé dřevěné krabičce. Věděl, že i kdyby ho své ženě dal jen tak, bude mít radost. Ale společně s dcerou vymyslel ještě lepší způsob: David poklekl v garáži, a když se jeho milovaná žena otočila, ukázal jí prsten a zeptal se jednoduše: "Vezmeš si mne?"

Reakci ženy lze popsat jako něco mezi šokem a totálním zmatením. Kay nevěřícně kouká na Davida a pak se zeptá: "Kde jsi ho našel?" Po dalších chvílích nevěřícného zmatení manžela obejme a prsten si zkouší. A i po letech jí na prst pasuje.

Podívejte se na dojemnou reakci Kay Butler:

Video se připravuje ...
... • VIDEO: Youtube.com