Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tohle vás rozpláče: Předčasně narozená dvojčata se stále drží za ručičku!

26. ledna 2016 | 06:00

Předčasně narozená dvojčata, která k sobě natahují ručičky, měla být původně hlavně nadějí pro rodiče podobných dětí. Měla ukázat, že i takto malé děti můžou přežít. Příběh rodiny a hlavně video malých sourozenců už ale rozplakaly miliony lidí po celém světě.

Na začátku ledna porodila Anthea Jackson-Rushford z australského Melbourne dvojčata. To ještě není důvod k tomu, aby se nad jejich fotkami a videem rozplakaly miliony lidí na celém světě. Jenže Kristian a Kristiana se narodili v 28. týdnu a jednom dni a každé z dvojčat nevážilo ani kilo.

Děti se za ruce nechytly jen jedenkrát, ale zřejmě je uklidňuje, když se navzájem dotýkají.
Autor: Facebook

Rodiče se rozhodli uveřejnit na sociální síti video a fotky dvojčátek a jejich drobných pokroků, aby podpořili ostatní rodiče s předčasně narozenými dětmi.

Sami si totiž prošli obdobím strachu a bezmoci, když zjistili, že se děti musí narodit předčasně. Hned jak se k nim tato informace dostala, sedli k počítači a začali hledat všemožné informace. Kdyby byli narazili na podobný povzbudivý příběh, hodně by se jim ulevilo.

Dojemné záběry Kristiana a Kristiany dojaly miliony lidí po celém světě.
Autor: Facebook

Video obletělo díky Facebooku celý svět a okamžitě se stalo virálním. Úspěch zarazil i samotné rodiče, takový ohlas opravdu nečekali. Dvojčata se na videu drží za ruce a ani na dalších fotkách z jiných dnů se od sebe opravdu nemohou odtrhnout.

Video se připravuje ...
Otec Glen s malými sourozenci. • VIDEO: Facebook