Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejužší pas? Modelka si nechala odstranit šest žeber!

3. prosince 2015 | 06:00

Nechat si zvětšit prsa nebo zmenšit nos? Nuda, to dnes dělá kdekdo a nikoho s tím už příliš neoslníte. Ale takhle nechat si odoperovat šest žeber, abyste dosáhla co nejužšího pasu, to už je jiná... Ovšem pokud se k tomu odhodláte, nebudete zdaleka první. Naposledy tím šokovala modelka Pixee Fox.

Jen těžko najdete další takové, které milují plastické operace a celkové úpravy těla stejně jako modelka Pixee Fox. Jejím snem bylo dosáhnout těla, které bude stejně dokonale souměrné, jako jsou přesýpací hodiny. Vydala se tedy za svým cílem, což ji stálo 80 000 liber. I když byste těžko hledali na pětadvacetileté modelce kus těla, který by nebyl přeoperován, stále nebyla se svým vzhledem spokojena. Chtěla užší pas. 

Inspirovaly ji pohádkové postavičky, jako jsou třeba Bella z Krásky a zvíře nebo Holli ze Senzačního světa. "Ty postavičky totiž představují ideální ženskou krásu," vysvětluje důvody. Tvůrci animovaných filmů by zřejmě měli svá díla zpřístupnit pouze dětem, nikoliv psychicky narušeným jedincům. Nicméně Pixee Fox se rozhodla, že úzký pas bude mít stůj co stůj. A není jiné cesty než si nechat vyoperovat žebra. 

Pixee Fox zaplatila za všechny operace na 70 000 liber.
Autor: Profimedia.cz

Místo žeber korzet

Jenže kdo by to byl čekal? Pixee Fox měla problém sehnat lékaře, který by jí ona žebra odstranil. Drtivá většina doktorů ji odmítla. "Nakonec ale když zjistili, že nejsem blázen a skutečně po tom toužím, svolili," vypráví modelka. Rekonvalescenci měla naplánovanou na šest týdnů, aby se její tělo s tím dokázalo srovnat, ale ona byla tak nedočkavá svého superštíhlého pasu, že už se dva dny po operaci šněrovala do korzetu. 

Někomu by se mohlo zdát, že žena nedomýšlí důsledky svého rozhodnutí. Vždyť žebra chrání orgány před vnějším poškozením. Třeba ledviny nebo slezina jsou teď v mnohem větším nebezpečí zranění. Ale toho se žena nebojí. "Jako druhá žebra používám korzet, který nosím v podstatě dvacet čtyři hodin, sedm dnů v týdnu," říká. 

Začalo to nosem

Pixee Fox žije v malém městečku ve Švédsku kousek za Stockholmem společně se svými rodiči a sestrou. Během střední školy si našetřila peníze na operaci nosu, po které  tak dlouho toužila. Jenže u ní to neskončilo, její tehdejší přítel přišel s otázkou, jestli by nechtěla ještě si nechat zvětšit prsa. Čímž odstartoval její posedlost změnami vzhledu.

Autor: 

Od té doby prodělala čtyři operace nosu, čtyři operace prsou, dvakrát byla na liposukci a úpravě horních očních víček, byla i na úpravě rtů a lícních kostí, na operaci kvůli vyztužení pozadí. Aby si ale udržela svou vysněnou postavu, musí k tomu ještě chodit pětkrát týdně do posilovny. Na jejím jídelníčku se nejčastěji objevují ovoce, ořechy a vitaminy. Žádné maso, žádné pečivo, to by bylo pro ni příliš těžké strávit – takže většinu toho, co sní, si musí rozmixovat.

Hon za krásným tělem se stal její posedlostí i vášní. Musela tomu podřídit celý život – do konce života už tomu nebude jinak! Žena je s tím ale smířena, a navíc ji těší, že je příkladem pro další, které touží mít stejně dokonalé tělo jako ona.

Prohlédněte si fotogalerii dalších šílenců, kteří propadli plastickým operacím:

Autor: red