Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejdojemnější video roku! Muž zpívá umírající ženě její oblíbenou píseň

Video se připravuje ...
Manžel zpívá své umírající ženě píseň
VIDEO: youtube.com, Erin Solari
1. prosince 2015 | 06:00

Láska na celý život neexistuje. Vážně? Howard (92) a Laura (92) vás přesvědčí o opaku, protože je toto štěstí potkalo. Připravte si kapesníky, slzám se neubráníte.

Erin Solari měla to štěstí, že se jí podařilo zachytit opravdu krásný moment gesta odehrávajícího se mezi jejími prarodiči. Howard (92) a Laura (92) jsou manželé už 73 let, a za ta léta láska mezi nimi ani trochu nevyprchala. 

Laura je téměř slepá a dožívá v hospici. Na dojemném videu jí manžel zpívá píseň You´ll Never Know, která je provázela už od začátku jejich vztahu. Laura v melodii a textu písně nacházela útěchu, když její muž bojoval za druhé světové války, a jak se Erin svěřila, na rodinných oslavách bývalo zvykem, že tuto píseň oba zpívali jako duet. V jejich podání zazněla před celou rodinou také při obnovování jejich manželského slibu po padesáti letech manželství.

Howard své milované ženě zpívá "nikdy nebudeš vědět, jak moc mi chybíš" a při tom ji hladí po tváři. "Není sladký?" řekla Laura po prvních tónech. Na krásný příklad celoživotní lásky se podívejte ve videu, které už nepotřebuje další komentář:

Video se připravuje ...
Manžel zpívá své umírající ženě píseň • VIDEO: youtube.com, Erin Solari

Autor: luh