Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Týden před svatbou se s ní rozešel esemeskou! Podívejte se, jak dopadly její svatební šaty!

nevěsta, rozchod, pomsta
22. listopadu 2015 | 06:00

Bylo to jako z hodně zlého filmu. Kilee Manulak, devětadvacetiletá dívka z Floridy, se chystala na svatbu. Dva roky zasnoubená plánovala svůj velký den do posledního detailu. Týden před tolik očekávanou událostí ale dostala SMS, která všechno dokonale zničila. Přítel se s ní rozešel textovou zprávou!

"Napsal, že to cítí jinak a že si mě už nechce vzít," uvedla Kilee Manulak pro americkou televizní stanici NBC. Stalo se to týden před svatbou, když bylo vše připravené. A navíc – přes textovou zprávu! "Byla jsem úplně zničená. Můj život byl prostě on." Naštěstí měla Kilee kolem sebe řadu lidí, kteří ji v tu chvíli podpořili. Družičky, rodina, přátelé – ti všichni se postarali o to, aby všichni věděli, že se svatba ruší. A pomáhali jí překonat nejtěžší chvíle. Po několika zoufalých dnech ale Kilee přišla na to, co jí pomůže překonat zoufalství. O víkendu se v Tampě, kde žije, konal Color Fun Fest – happening, kde lidé hromadně tančí, mohou si zaběhat, a to všechno v bílém, protože celý den po sobě metají nejrůznější barvy, i ty fluorescenční.

Video se připravuje ...
Kilee Manulak s kamarádkami na Color Fun Festu barví své svatební šaty. • VIDEO: Youtube/EhkVideoHome

"Bílé šaty jsou pro nevěstu vlastně jedním z největších symbolů jejího velkého dne," říká Kilee. Rozhodla se vzít si je na sebe na Color Fun Fest a tam jim dát pořádně zabrat. "Nechtěla jsem držet nějakou tryznu. Chtěla jsem se prostě bavit." A to se povedlo.

Celé akce se s Kilee zúčastnily i družičky, matka a nevlastní otec. Pro Kilee to bylo osvobozující. "Šaty měly být původně spojeny se dnem, který měl oslavit mou a přítelovu lásku. Teď jsou pro mne symbolem přátelství a rodiny," svěřila se.

nevěsta, rozchod, pomsta
Autor: Facebook/Erica Harvester

I díky tomuto zážitku může v tuto chvíli popřát svému bývalému snoubenci to nejlepší. "Uvědomila jsem si, jak úžasnou mám rodinu a přátele a jakou mi umí dát podporu." Díky nim teď snoubenci děkuje za to, že ji opustil, a umožnil jí tak poznat opravdové štěstí.

nevěsta
Autor: Youtube/EhkVideoHome

nevěsta, rozchod, pomsta
Autor: Facebook/Erica Harvester