Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zpověď čtenářky! Zažila jsem čtyřku! Konečně jsem v sexu odvážnější!

Nevinný večírek se zvrhl ve velký sexuální zážitek.
29. září 2015 | 06:00

Na rozdíl od mých divokých kamarádek jsem byla vždycky docela konzervativní. V sexu jsem vlastně experimentovala nerada, nejlépe mi vyhovovala misionářská poloha, a když jsem se někdy donutila k orálnímu sexu, byl to vlastně svátek. Ale jeden večer jsem se proměnila v dračici i já.



Neškodný start

Jednou jsme s kamarádkou popíjely v baru. Měla to být normální dámská jízda, jenže pak se objevili dva naši známí. Dali se s námi do řeči a přidali se k nám. Musím přiznat, že se z toho vyvinul docela zábavný večer, popíjeli jsme, plkali, smáli se. Ale taky jsem cítila, že to mezi námi začíná nebezpečně jiskřit. Mezi všemi.

Zavíračka. A co dál?

Když v baru začali pokládat židle na stůl, bylo to pro nás znamením, že je čas dýchánek ukončit. Jenže kam dál? Osobně se mi ještě končit vůbec nechtělo. Byla jsem v povznesené náladě a neuměla jsem si představit, že se přesunu domů. Naštěstí Tomáš navrhl, že můžeme k němu. A tak jsme se všichni otočili na podpatku a vyrazili směrem k jeho bytu. Dopředu ještě podotýkám, že oba naši společníci byli zadaní, ale Tomášova přítelkyně zrovna odjela ke své mámě.

Za zavřenými dveřmi

Když jsme dorazili, otevřeli jsme si lahvinku, pustili hudbu a pak se to rozjelo. Iveta se najednou začala divoce líbat s Pavlem. A na mě se zase vrhl Tomáš. Nebylo mi to nepříjemné. A tak jsme pokračovali dál. Najednou jsme byli všichni nazí a všichni hrozně neslušní. Chvíli jsem se líbala s Ivetou, neslušně roztahovala nohy, nechala se dráždit od mužského osazenstva, ale i od Ivety. Stejně tak já jsem pusou uspokojovala všechny zúčastněné a pak jsme si to skupinkově rozdali všichni mezi sebou. Byl to zvláštní pocit dívat se na vzdychající kamarádku a cítit na sobě tolik cizích rukou. Musím přiznat, že to pro mě bylo až návykově vzrušující.


Konečně jsem odvážnější

Po vyčerpávajícím sexu jsme všichni odpadli, usnuli. Asi po dvou hodinách mě kamarádka probudila. Říkala, ať se obléknu a že vypadneme. Poslechla jsem ji, vypařily jsme se beze slova. Před barákem jsme se začaly hystericky smát, že jsme fakt asi šílené. Ale vlastně nám to bylo jedno. Jen jsme si říkaly, jak se asi budou tihle muži tvářit, až na nás příště narazí. A co by tomu asi řekly jejich drahé polovičky? Ale mě paradoxně tenhle velmi nestandardní zážitek pomohl. Začala jsem být v sexu konečně trochu odvážnější. Moje staropanenskost byla rázem ta tam.

Eliška

Autor: duš