Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Smutná zpráva: Žena, jejíž těhotenství na videu prožíval celý svět, potratila

Nia a Sam oznamují, že o miminko přišli.
11. srpna 2015 | 10:14

Minulý týden jsme vám přinesly příběh manželského páru Nii a Sama. Muž překvapil svou ženu: oznámil jí, že je těhotná, a celé to natočil na video, které pak sdílel na internetu. Bohužel – jejich radost netrvala dlouho a na internetu se objevilo další video, kde oznamují potrat.

"Byli jsme tak šťastní, smáli jsme se, oslavovali a pak prostě bum – zasáhlo nás to jako blesk z čistého nebe," řekla Nia. "Nejhorší je uvědomit si, že to opravdu není jen hrozný sen, ale realita."

Sam a Nia spolu mají již dvě děti, dceru a syna. To, že čekají další dítě, zjistil Sam. Koupil těhotenský test a využil toho, že jeho manželka večer nesplachuje, aby nevzbudila děti. Video, kde Sam tuto radostnou novinu sděluje manželce, zhlédlo více než 12 milionů lidí. O několik dní později bohužel manželský pár natočil další video, kde svým fanouškům oznamuje, že Nia potratila.

Samozřejmě i toto video vyvolalo mezi návštěvníky jejich kanálu na YouTube mnoho ohlasů. Spousta lidí s manželským párem soucítí a přeje jim hodně sil, najdou se ale i tací, kteří si myslí, že zveřejňovat něco takového není vhodné, nebo kteří jim zkrátka nevěří.

"Jsem zdravotník, takže znám známky potratu," řekl Sam. "V okamžiku, kdy se to stalo, jsem začal plakat. Je to největší tragédie, kterou naše rodina kdy zažila."

Celé video je plné emocí. Mladý pár sedí na posteli a není schopen ubránit se slzám.

Autor: red